Travis Tatum Mills

Zenei irányzat: Hip hop, synthpop
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 6695 alkalommal

Bemutatás:

Travis Tatum Mills ( előadi neve: T. Mills ) egy amerikai előadó. Travis a zenei karrierjét otthon a szobájában kezdte dalok írásával, különböző zenei programokat használt a vokálok elkészítéséhez. Mills hamarosan felkeltette az emberek érdeklődését így hamar ismertségre tett szert szélesebb körökben is. Néhány élő koncert után leszerződött az Uprising Recordshoz ahol már több lemezét kiadták. 2012-ben kisebb Európa turnéra indult. Többek között ellátogatott Londonba, Párizsba és Berlinbe.

Forrás: http://starity.hu/sztarok/t-mills/#ixzz3MRKUf0gz

Biográfia:

1989. április 12-én született a californiai Riverside-ban.Travis a zenei karrierjét otthon a szobájában kezdte dalok írásával, különböző zenei programokat használt a vokálok elkészítéséhez. Mills hamarosan felkeltette az emberek érdeklődését így hamar ismertségre tett szert szélesebb körökben is.Első fellépése a 2009-es Vans Warped Tour-on volt.Pár fellépés után leszerződött az Uprising Records-hoz.Első EP-je is ebben az évben jelent meg "Finders Keepers" néven.Első albuma a "Ready, Fire, Aim!" 2010. szeptember 28-án jelent meg.Két videoklippet is készített az albumhoz "Stupid boy" és "She got a" néven.2011-ben átszerződött a Columbia Records-hoz, majd kiadta következő albumát a "Leaving Home"-ot.Pár hónappal későb 2011. december 23-án megjelent az albumhoz készített kislemez "Leaving Home EP" néven.

Travis Tatum Mills dalszövegek (5 db):

Cure In My Cup video

Me First video

Purr Like A Cat video

She Got A video

Stupid Boy video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább