Stu Phillips

Zenei irányzat: Filmzene
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 513 alkalommal

Bemutatás:

Stu Phillips karrierje hosszú és változatos utakat járt be, mely során éppúgy zongorázott bárokban, társalgókban, mint ahogyan a Los Angeles Philharmonic zenekart vezényelte.

Eme két "szélsőséges" pont között szinte mindent csinált, ami a zenei világához köthető: kisebb-nagyobb együtteseknek volt a zenei rendezője, karmestere, továbbá az A&R kiadó sikeres producereként is jegyzik a nevét.

Ezen kívül filmekhez, sorozatokhoz, színpadi darabokhoz is komponált már. Az imént felsorolt tevékenységek végzéséhez szükséges tanulmányait a New York-i The High School of Music & Art falai között kezdte meg, majd a The Eastman School of Music-ban fejezte be.

Első munkahelyén egy régi tévé-show, a "Milton Berle Texaco Hour" írnoka volt csupán, mindemellett a Rochester Civic Orchestra pop zenei vonulatának előkészületeivel is foglalkozott, majd Jimmie Rodgers és Chris Connor zenei rendezőjévé lépett elő.

Stu Phillips dalszövegek (0 db):


Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2018 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább