Leslie Hunt

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 1447 alkalommal

Bemutatás:

Chiagoban született,négy évesen már zongorázott és énekelt. Az évek során sokféle szerepet kapott, és egész amerikában híres lett, mint előadóművész. Bár sokan emlékeznek rá a lány túlságosan is rövid szerepléséről az American Idolban, ahol a legjobb tíz női előadó között volt, az énekes / dalszerző azóta gyorsan felnőtt a különböző személyes és szakmai kudarcok miatt.

Leslie rendszeresen ad varázslatos szóló előadásokat, csak egy zongorával és persze a hangjával. Az nagyobb fellépéseken kíséri őt egy teljes zenekar,ami ugyan kevésbe meghitt, mégis teljesen lebilincselő. Leslie is aláírt egy szerződést a District 97 nevű bandával, megosztva a reflektorfényt a Chicagói Szimfonikus Zenekar csellistájával, Katinka Kleinnel.

Rick Chudacoff producer mondta róla: "Leslie Hunt valóban a legizgalmasabb, dinamikusabb, fiatal, tehetséges művész,akivel dolgoztam az utobbi években. Írányitja az életét íróként és énekesként is, ami az ő korában igen ritka. A “Your Hair is on Fire”című albuma mutat rá változatosságára és mélységére, és arra hogy minden joga megvan hozzá, hogy ő lehessen korunk legjobb új művésze. "

Leslie új felvétele a Your Hair is on Fire a szenvedély és a tragédia előadása. A Leslie szavaival élve, "Sok dalt a Your Hair is on Fire-on úgy írtuk, mint egy megfigyelést, valakiről aki az önpusztítás útján halad, innen a cím, de a teljes téma optimista, ahogy nekem is az ilyan sötétebb időkről van a legtöbb határozottan tanult tapasztalom."

Lesliet emellett meghatározza, hogy közrefogja őt a két véglet: a szellemes, vidám pop művész élénk színű ruhákban, aki szemben áll a sötétebb énével, egy érzéki zongora mellett kuporgó magamutogatóval. Legyen szó akár egy vidám, a szerelemről szóló nehéz pop dalról vagy az önfelfedezés egy sötét és éles elméjű balladájáról, Leslie Hunt zenéje egy ablak, ami minden hallgatójának bepillantást enged a lány lelkébe.

Leslie Hunt dalszövegek (1 db):

American Dream Man video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább