30 seconds to Mars

Zenei irányzat: Hard Rock
Albumok: 3 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3113 alkalommal

Bemutatás:

A 30 Seconds to Mars egy 1998-ban alakult Los Angeles-i rockegyüttes. Egyik tagja Jared Leto színész, aki az együttes énekese, gitárosa, és dalszövegírója is egyben.
A 30 Seconds to Marsot Jared és bátyja, Shannon alapította 1998-ban, eleinte családi vállalkozásként. 2002-ben futottak be, ekkor jelent meg első albumuk, ami a 30 Seconds to Mars címet kapta.
2005-ben adták ki második nagylemezüket, az A Beautiful Lie-t. Mivel a számaik kiszivárogtak a neten, az eredeti 10 számhoz még 2 bónuszszámot csatoltak: a Battle Of One-t és a Huntert. Néhány albumba "arany jegyeket" is tettek, melynek tulajdonosa ingyenes belépést nyert Jaredék bármely koncertjére, beleértve a színpad mögé való bejutást is.
Legújabb albumuk 2013-ban jött ki; Love, Lust, Faith and Dreams címmel.
Saját maguk írják a dalaikat, személyes tapasztalataik és élményeik alapján. Nem görcsölnek a sikerért vagy a pénzért, egyszerűen csak élvezik amit csinálnak, a zene a legfontosabb számukra.
Az együttes logója a "Mithra" nevű főnix, amely az együttes mottóját hordozza: „Provehito in Altum”. Ennek jelentése „előre a mélységbe” vagy „ugorj a mélybe”. Fordítható továbbá „menetelés a magasabb szintekre”-ként is. Ezt a logót leginkább a debütáló album reklámja során használták, az A Beautiful Lie-nál már a Trinity (Háromság) logót alkalmazták: három koponya és három befelé irányuló nyíl az együttes nevével és mottójával.

30 seconds to Mars dalszövegek (4 db):

Kings And Queens video

Night of the Hunter video

The Kill (Bury Me) hun video

This Is War video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább