Maverick Sabre

Zenei irányzat: R&B
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 1678 alkalommal

Bemutatás:

Maverick Sabre angol-ír származású R&B, rap, folk előadó, énekes, dalszerző.

Weboldal:

Biográfia:

Maverink Sabre 2011-ben tűnt fel Professor Green, Brit rapper, Jungle című EP-jén, ami 31. helyezést ért el a UK Singles Chart-on. Még ebben az évben kijött debütáló EP-je The Lost Words címmel, amin első szerzeménye, a Look what I've done is hallható. A kislemez második helyezést ért el az iTunes Store Top Ten Songs Chart listáján. A Let me go című sláger 16. helyezett lett a UK Singles Chart-on. 2012-ben az első nagylemez is elkészült Lonely are the brave címmel, ezen hallható az I Need, a What have I done to you és a No one című sláger. Az albumra az I need remixe is felkerült, melyben Chipmunk és Benny Banks is közreműködik. A rapper legújabb videoklipje a Breathe című dalhoz készült.

Idén tovább halad a nemzetközi ismertség felé, a méltán híres amerikai rapper Joey Bada$$-el való 2014-es On & On című közreműködését idén a legropogósabb We Don't Wanna Be követte.

forrás: kingdomofhegyalja.hu

Maverick Sabre dalszövegek (3 db):

I Need video

Let Me Go video

No One video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább