Blacklisted me

Blacklisted me
Zenei irányzat: Rock, Pop, Goth, Electro
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 2259 alkalommal

Bemutatás:

.A Blacklisted Me egy amerikai alternatív rock zenekar, eredetileg Los Angelesben, Kaliforniában. A zenekar tagjai az énekes Lexus Amanda. A bandának jelenleg két kislemeze van, "Reprobate Romance ft. Nicholas Matthews" és az önmagukról elnevezett kislemez, a "Blacklisted Me".

Zenekar története (2011-napjainkig).
A zenekar eredetileg "WhitewidoW" néven alakult meg, énekesek: Lexus Amanda és Tracy Fairaway (2011 elején). A szobatársak úgy döntöttek, hogy alapítanak egy bandát, miután közösen írtak egy számot: "Where There's Ice in Hell". Néhány hét múlva Tracy kilépett a zenekarból. Pár hónap után Samie Jayden-Hirtz került a bandába. Ketten újra zenélni kezdtek "WhitewidoW" néven. Megjelent két daluk is: az első a "Reprobate Romance". A dalban szerepelt Nicholas Matthews, Amanda barátja / a Get Scared énekese. A dalt 2011 július 24-én adták ki, Lexus Amanda Youtube honlapján. A zenekar ezután elkészítette a videóklipet a Reprobate Romance-hoz. A videó rendezője Chad Michael Ward. 2011. Október 3.-án megjelent a második kislemez, a "Blacklisted Me". Miután kiadták a "Blacklisted Me"-.t, a nevüket is meg kellett változtatniuk, ugyanis vitába keveredtek egy másik bandával, aki levédette a Blacklisted Me nevet. November elején, az együttes énekese Samie Jayden magán-problémák között kilépett a bandából. Amanda Lexus folytatta a zenélést, úgymond alteregóként használva a Blacklisted Me nevet. A Blacklisted Me a tél végén adja ki debütáló albumukat.

Blacklisted me dalszövegek (4 db):

Blacklisted me video

Breathe video

Emerald Eyes video

Reprobate Romance hun video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

kidrauhl Hozzászólás ideje: 2012-07-22 20:48:12

Utolsó bejelentkezés:
2014-01-15 19:12:49

Véleménye a(z) "Blacklisted me" előadóról:

Imádom őket.

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább