Dead Man's Bones

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1585 alkalommal

Bemutatás:

A két kanadai születésű és Los Angeles-ben élő művész, Ryan Gosling és Zach Shields bandája, amely a Dead man's Bones névre lett keresztelve. Ryan és Zach mellé még egy csapat gyerek is társult, Ők alkotják magát a kórust. Az alkotások javarészt a gyermeki kreativitást, játék és felszabadultság összekapcsolását a magánnyal és a halál-témával. Vagy ha megfordítjuk: a szépség és az öröm megtalálása a szomorúságban és a legsötétebb témákról szól.
Bevonják mindazt, amivel azonosulni tudnak, s most elsősorban az 50-es és 60-as évek - zenei, filmes és színházi - amerikai hagyományára kell gondolnunk: van itt minden: gospeltől, a "gótikus” folkon át a bluegrassig és az undergroundig, a lágy, lírai dallamoktól a kocsmai zúzásig és csörömpölésig. Gosling sötét tónusú énekhangja meg egyszerre idézi Roy Orbinsont, Bryan Ferry-t és Nick Cave-et. Beugorhat persze a kortárs indie és folk szcéna is, mégis valami mást kapunk.

Dead Man's Bones dalszövegek (1 db):

Werewolf Heart hun video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább