The Network

Zenei irányzat: new
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 702 alkalommal

Bemutatás:

A The Network egy hattagú new wave zenekar. Az első albumukat, a Money Money 2020-at 2003. szeptember 30-án adta ki egy független kiadó, az Adeline Records. A lemezt 2004-ben adták ki újra két bónuszszámmal.

Úgy tűnik, hogy a Network tagjai közt van Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt és Tré Cool, akik Green Day tagjai. A The Newtwork tagjainak művésznevei: Fink, Van Gough, The Snoo, Captain Underpants, Z., és Balducci.
Armstrong tagadja, hogy egy Green Day tag is játszana a The Networkben. Ugyan a zene stílusa különböző (a The Network new wave még a Green Day punk rock) de Armstrong hangját félreérthetetlenül fel lehet ismerni több Money Money 2020-on található számban. Egy rögzített bejelentésben a Green Day weblapon Billie Joe azt mondta: "A pletykákról és a hülyeségekről akarok beszélni amik az utóbbi időben terjengenek. Annyit akarok mondani, hogy a Network megbaszhatja. Ezek a srácok pletykákat terjesztenek. Szívességet teszek nekik azzal, hogy ide hozom őket ebbe az országba kiadom az albumukat és így kapom vissza, hogy hülyeségeket beszélnek a zenekaromról. Sajnos van egy szerződés miszerint ki kell adnom az albumukat. Az egyetlen dolog amit mondani tudok: Baszd meg Network! Hajrá!"
A Warner/Capell Music bebizonyította,hogy a Green Day tagjai részt vesznek a The Network-ben mivel említették őket az írói jóváírásnál.
Továbbá a zenekar weblapját a Green Day, Inc. regisztrálta 2003. május 16-án. A Green Day szintén használta a domaint amikor 2007-ben átdolgozták a The Simpsons főcímdalát a The Simpsons Movie-ba és ennek helyet akartak biztosítani.

Albumok:

The Network dalszövegek (14 db):

Hammer of the Gods

Hungry Hungry

Joe Robot

Love and Money

Money Money 2020

Reto

Right Hand A-Rama

Roshambo

Spastic Society

Spike

Supermodel Robots

Teenagers From Mars

Transistors Gone Wild

X-Ray Hamburger

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább