Six Feet Under

Zenei irányzat: Death Metal
Albumok: 9 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1114 alkalommal

Bemutatás:

A Six Feet Under egy amerikai death metal együttes, mely 1993-ban alakult a floridai Tampában. Az együttest a Cannibal Corpse énekes Chris Barnes, és az Obituary gitárosa Allen West alapította. Hozzájuk csatlakozott Terry Butler basszusgitáros, aki a Massacre és a Death soraiban is játszott, valamint Greg Gall dobos. Mivel az eredeti felállásból három tag is ismert zenésznek számított death metal körökben, az együttes supergroupnak tekinthető. Zenéjük egyszerű felépítésű, groove alapú death metal, ezért a death 'n' roll stílusmeghatározást is szokták velük kapcsolatban emlegetni. Dalaik a halál, gyilkosság, erőszak, politika, és a marihuána témakörével foglalkoznak.
Pályafutásuk során eddig kilenc albumot adtak ki, melyekből csak az Egyesült Államokban több mint 370 000 darabot adtak el. A Nielsen Soundscan felmérései szerint ezzel az eredménnyel a negyedik legkelendőbb death metal együttesnek számítanak az Egyesült Államokban.

Six Feet Under dalszövegek (7 db):

Haunted

Human Target

Revenge Of The Zombie

Seed of filth video

Shot in the head video

Silent Violence

The Day The Dead Walked video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább