Katelyn Tarver

Zenei irányzat: Country , Pop
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1700 alkalommal

Bemutatás:

Elsõ szereplése az American Juniorsban volt 2000-ben, ahol bejutott az elsõ 10 legjobb közé. 2005-ben csatlakozott a TC Music lemezkiadóhoz, ekkor jelent meg elsõ lemeze, a Wonderful Crazy. Az albumról az elsõ kislemez az "I'll Make It Real" volt. 2006-ban a Radio Disney-vel indult turnéra, és szintén 2006-ban a Jingle Jam turné keretein belül a Jonas Brothers-szel együtt turnézott. 2006-ban a Barbie Diaries c. rajzfilmhez, Katelyn mozgását szenzorokkal rögzítették, vagyis Barbie karaktere Katelyn mozgása által "kelt életre".

Katelyn második albuma a "Brand New Day" 2007-ben jelent meg. Ekkor Katelyn Japánba indult promotálni az albumot. 2010-ben (Január 29.) a Nickelodeon sorozatában, a Big Time Rush-ban kapott szerepet, ahol Jo-t játszhatta el. A "Big Time Love Song"-című részben szerepelt elsőnek. Amelyet február 5-én sugároztak. 2011 júniusában hivatalosan is kijelentette, hogy visszatér egy új albummal, melynek a "A Little More Free"-címet adta. Melyen 5 szám hallható. Ebből az albumból megosztott a kíváncsi közönséggel egy számot, mely az It's Good névre hallgat. Turnézott még idén nyáron a Honor Society és az Action Item nevű bandákkal. Katelyn az éneklés mellett modellkedik is. A new york-i Wilhelmina Models ügynökséggel áll szerzõdésben. 2011-ben a Big Time Rush 2. évadjában is megkapta Jo szerepét, melyben már gyengéd szálak fűzik Kendall-hez. De ennek vége szakad mivel a csapatnak világ túrnéja lesz és Jo kap egy ajánlatot, hogy forgasson egy filmet .De ezt a filmet Új-Zélandon forgatják, így nem látja Kendall-t 3 évig. Az epizód amelyben ez az elválás látható a "Big Time Break-Up". Ezt az epizódot 2011.június 6-án sugározták. Big Time Rush klipekben is szerepelt, melyben a karakterét, Jo-t formálja meg. Például:City is Ours (melyben Erin Sanders is szerepel, Camille szerepében), Woldwide.2010-2011-ben visszatérő szerepe volt az "No Ordinary Family" című sorozatban, melyben Natalie szerepét játsza 5 epizódon keresztül.Katelyn reklámozza a Make Believe ruhákat is.

Albumok:

Katelyn Tarver dalszövegek (5 db):

A Little More Free video

Better video

Favorite Girl video

It's Good video

Love Alone video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább