Major Lazer

Zenei irányzat: EDM, dancehall, reggae, moombahton, trap, reggae fusion, electro house, soca, rocksteady
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3570 alkalommal

Bemutatás:

A Major Lazer formációt 2009-ben alapította Diplo amerikai producer és DJ, valamint Switch brit producer és DJ, majd 2011-ben útjaik elváltak. Az előadók kiléte sokáig kérdéses volt a rajongók számára. Ezek után csatlakozott a formációhoz Jillionaire és Walhsy Fire. Ők a mai napig aktív tagjai a csapatnak.

A Major Lazer megalakulása után nem sokkal meghódította a világot rendkívül színes zenei stílusával, változatos vendégelőadóikkal. A vendégelőadók és a stíluskavalkád miatt évről évre egyre több rajongót sikerült maguk köré gyűjteniük, és a népszerűségük folyamatosan növekszik. Különböző stílusok keverednek az elkészített számaikban, többek között: reggae, EDM, dancehall, moombahton, elektro, hip-hop és funk is.

2009-ben, a még Diplo és Switch által megjelentetett Guns Don’t Kill People... Lazers Do című első albumukon olyan vendégelőadók szerepeltek többek közt mint: Santigold, Vybz Kartel, Ward 21, Busy Signal, Nina Sky. A 2013-ban megjelent Free The Universe album sokkal rövidebb idő alatt nagyobb sikert aratott, mint az előző nagylemezük. A 2015-ben kiadott Peace is the Mission dalai a hazai, illetve külföldi toplisták élén álltak hónapokig, és a nyár legnagyobb slágerei közé tartoztak. A lemezen olyan vendégelőadók dolgoztak a formációval, mint: Ariana Grande, Ellie Goulding, Pusha T., DJ Snake, MØ. Negyedik nagylemezük a Music Is the Weapon 2016 nyarán jelenik meg.

Major Lazer dalszövegek (9 db):

Be Together video

Believer (with Showtek) video

Bubble Butt video

Get Free video

Lean On hun video

Powerful video

Too Original video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább