Kris Allen

Zenei irányzat: Pop, R&B
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1056 alkalommal

Bemutatás:

Kris 1985. június 21-én született Jacksonville-ben, Arkansas államban. Szülei Kimberly és Neil Allen. Van egy öccse is Daniel, aki a fõiskolája szurkolócsapatában vezetõ. Kris keresztény vallású és számos helyen végzett már misszionárius munkákat szerte a világon. Járt többek közt Burmában, Marokkóban, Mozambikban, Dél-Afrikában, Spanyolországban és Thaiföldön is. A gimiben ismerte meg jelenlegi feleségét Katherine "Katy" O'Connellt, akivel 2008. szeptember 26-án házasodtak össze. Az American Idolba nagyon jó barátja lett a 2. helyezett Adam Lambert.


Általános iskolás korában kezdett hegedülni tanulni, majd 13 évesen magától megtanult gitározni és zongorázni.
2009-ben jelentkezett az American Idol 8. évadába öccsével együtt, de csak Kris jutott tovább. Olyannyira megnyerte a zsûrit és a közönséget is, hogy májusban megnyerte a versenyt.
Elsõ lemeze 2009 novemberében jelent meg. Vegyes kritikákat kapott az album, mindenesetre a Billboard 200-as listáján a 11. helyre került a megjelenést követõ első héten belül.

Albumok:

Kris Allen dalszövegek (6 db):

Before We Come Undone video

Can't Stay Away

I Need To Know

The Truth

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább