Brighten

Zenei irányzat: alternativ rock, alternativ country , pop rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 766 alkalommal

Bemutatás:

Már a középiskolában is együtt játszottak , de hivatalosan 2004-ben alapítottak bandát. A két testvér Justin ( gitár , ének ) és Jimmy ( dobos ) Richards , és Alex Draper ( basszusgitár, vokál ). Eleinte a Sincerely Me nevet adták a bandáknak , ám a kisebb viták miatt megváltoztatták Brighten-ra.

Debütáló lemezük 2005. november 9-én jelent meg Ready When You Are címmel , a kritikusok nagyon jól fogadták a lemezt ami, azóta el is fogyott. 2006-ban nem tudták megjelentetni egy beperelés miatt King vs. Queen című lemezüket de 2007-re sikerült kiadni. 2007 júniusában turnézni kezdtek a Hawthorne Heights zenekarral. Sőt még olyan zenekarokkal is megosztották a színpadot mint a Taking back Sunday, All Time Low, From First to Last és még lehetne sorolni. 2008tól egy kisebb szünet következett be. Ami tartott 2009ig amikor bevonultak megint a stúdióba és 2010-re el is készültek Be Human korongjukkal. 2011. aug. 9én jelent meg I'll Always Be Around című lemezük.

Brighten dalszövegek (1 db):

Without You video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább