Audioslave

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 759 alkalommal

Bemutatás:

Az Audioslave egy alternatív rock együttes, a Soundgardenes Chris Cornellel és Rage Against the Machine hangszeres embereivel. Tom Morello játszik gitáron, Tim Commerford basszusgitáron és Brad Wilk pedig dobon. Zenéjük Cornell fényes, erőteljes hangjával fémjelzett, amihez hozzá jön még Tom Morello egyedi és szokatlan gitár-játék stílusa, súlyos hip-hop hangvételű gitár szólóival, gitárnyak reszelésével, szintetizátor-szerű hang effektjeivel és egyéb gitárhang elváltoztatására szolgáló szerkezeteivel. Ahogy a Rage Against the Machine-nél, úgy most is hangoztatják, hogy minden hangot a hangszerekből csalnak elő, semmilyen számítógépes vagy mesterséges segítséggel nem élnek.

Míg a Rage Against the Machine zenéje politikai fennhangoktól sem volt mentes, az Audioslave teljesen az; amint azt Chris Cornell is mondta, nem akart egy új Rage Against The Machine énekese lenni, hogy a politika-mentesség szabadságával írhasson új szövegeket. Azonban a banda tagja a részben Morello, részben pedig a System of a Down-os Serj Tankian alapította Igazság Tengelye (Axis of Justice) nevű, társadalmi igazságért küzdő, zenészekből álló, non-profit szervezetnek.

Audioslave dalszövegek (2 db):

Be yourself video

Revelations video


Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2018 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább