Love never dies

Zenei irányzat: Musical
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1032 alkalommal

Bemutatás:

Az operaház fantomjának méltó folytatása a Love never dies "A szerelm örök",mind zeneileg mind előadásilag,talán még felül is múlja azt.
Mégis vegyes kritika érte,mivel a londoni ősbemutatón egyes kritikusok szerint megbukott és mindössze párhónapot jósoltak neki,mások szerint ez volt az egyik legsikeresebb előadás.A szerelem azonban mégis halhatatlan akár csak a Love never dies.A londoni ősbemutató után a Melbourne-i bemutató hatalmas sikert aratott.Ez köszönhető volt a színészeknek és a gyönyörű díszleteknek.
A történet:
Tíz év telt el azóta, hogy a Fantomnak nyoma veszett.Christine hozzáment Raoulhoz majd nemsokára megszületett fiúk, Gustave. Christine titokzatos meghívást kapott Mr. Y-tól Coney Island titokzatos impresszáriójától. Azonban nem véletlenül csalogatta oda Christine-t énekelni,aki elfogadja a meghívást családjával együtt, mivel férje, Raoul elkártyázta a vagyonukat. Amerikában derül ki, hogy rejtélyes meghívója valójában a Fantom. A régi érzelmek fellángolnak, sőt Christine bevallja, hogy Gustave a Fantom gyermeke.

Love never dies dalszövegek (10 db):

A Little Slice of Heaven video

Ah, Christine! video

Arrival of the Trio video

Bathing Beauty video

Beautiful video

Before The Performance video

Beneath a monless sky video

Devil Take The Hindmost video

Look With Your Heart hun video

Love never dies hun video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább