Black Veil Brides

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1560 alkalommal

Bemutatás:

Valóban látszik még a bandán hogy van hová fejlődnie, mert újítani nem ártana a számokon. Mindig ugyanazt az effektet használják, szóval reménykedünk hogy a következő albumuk különbözik a mostanitól. Ordításnak nem mondanám ami benne van, csak olyan mintha egy kicsit erőteljesebben suttognának, nem tudom hogy kéne mondani. Kipróbálni nem árt, mert egész ritmikusak, és pörgős számaik vannak. Persze mint minden bandának kell hogy legyen lassú számuk, ne féljetek náluk is így van.
Különösebben nem lehet kiemelni sajna a gitárosokat, esetleg az énekest. Talán a dobos az akibe szorult tehetség. Ismét csak szerintem. Mert a számok - ha jól megfigyeljük - egy alap felépítésre lesznek építve. Nevezhetjük őket alap tervnek: Bevezetés- felvonás az igazi szám hangulatához- a dalnak ezen a részén van az ének, általánosságban- és ha olyan bandáról ebszélünk egy igazi, jó gitárszóló- még egy kis szöveg- és vége.
Nos a felvezetéssel semmi bajom, és a felvonás is jónak mondható. A szöveggel - mint a már említett- folyamatos suttogás-ordítás közötti dologgal van csak bajom. De a szólók! Némelyik sajna csapnivaló, bár sok számuknak itt csak kisebb gondok vannak. Nem azt mondom hogy le kell vinni az ember fejét a gitárral, de egy gyors kis skála is elég lenne az élvezetes "szóló" részhez. Néha a dalnak hamar vége lesz, de egész jók. Sok gond nincs is velük. A srácnak jó hangja van tehát hamar fülünkbe mászik a zene.
Hiába mondjuk őket fiatalnak - ami meglátszik némelyik számon, de hol nem? - értenek a dolgukhoz. Felhívom arra a figyelmet hogy ne ítéljünk a külső alapján! Mielőtt alaposabban megnéznénk őket magunknak, hallgassunk bele. Aztán lehet kifogásolni a külsőt.
A "Black Veil Brides" még sokra viheti.

Black Veil Brides dalszövegek (26 db):

A Devil For Me video

All Your Hate video

Beautiful Remains video

Children Surrender video

Coffin hun video

Fallen Angels video

God Bless You video

Hello My Hate video

Knives And Pens video

Love Isn hun video

New Religion video

Perfect Weapon video

Rebel Love Song video

Rebel Love Song

Rebel Yell video

Ritual video

Saviour video

Set The World On Fire video

Sex And Hollywood video

The Legacy video

The Mortician video

The Outcasts (Call To Arms) video

Unbroken video

Unholy video

We Stitch These Wounds New Version video

Youth & Whisky hun video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább