You Me at Six

You Me at Six
Zenei irányzat: Alternatív rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1444 alkalommal

Bemutatás:

A You Me At Six egy brit, alternatív rockot játszó banda, Weybridge-ből. 2004-ben alakultak és az első sikerüket a 2008-an kiadott Take Off Your Colours című stúdióalbumuk hozta. Ez az album tartalmazta a "Save It for the Bedroom", "Finders Keepers" és "Kiss and Tell" című számokat, amelyekkel 33. és 42. helyezéseket értek el az Egyesült Királyság számainak toplistáján.
Zenéjük a Blink 182 és Incubus bandákéhoz hasonló, második stúdióalbumuk viszont már egyénibb stílust képvisel. Az album Hold Me Down cím alatt látott napvilágot 2010 január 11-én és 5 helyezést ért el.
A legnagyobb sikert mégis a harmadik albumuk hozta, ami a Sinners Never Sleep nevet viseli és a legfontosabbnak tekintett száma a Bite My Tongue, amiben Oliver Sykes is vokálozik. Az album 2011 október 3.-án jelent meg és harmadik helyet foglalt el a listákon.
Legutóbbi albumuk címe Cavalier Youth és 2014 január 26-án jelent meg, 12 dalt tartalmazva. A banda azóta is töretlen sikert arat, 2014 júniusában pedig Magyarországon is koncerteznek.

You Me at Six dalszövegek (1 db):

Lived a Lie video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább