t.A.t.U.

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1680 alkalommal

Bemutatás:

A t.A.T.u. egy orosz együttes. Két énekesnője Julija Olegovna Volkova és Jelena Szergejevna Katyina .2000-ben robbantak be a köztudatba, bár már 1997-ben megalakultak. Az együttes nagyon megragadta a „közlekedési baleset” témát. Első angol nyelvű lemezük címe 200 km/h in the Wrong Lane („200 km/órás sebességgel a rossz sávban”). Második lemezük a Dangerous and Moving („Veszélyes és bizonytalan/megindító”). Harmadik lemezük pedig a Waste Management („Hulladékkezelés”) lett volna, de 2008. szeptember elején ismeretlen okból a lemez címe Happy Smiles/Veszjolije ulibki („Boldog mosolyok”) lett. A címváltoztatás okáról (még) nem tájékoztatták a rajongókat. A Dangerous and Moving orosz változata a Ljugyi invalidi („Sérült/beteg emberek”) címet kapta.
A „baleset hangulathoz” pár videoklipjük is hozzájárult. A Not Gonna Get Us-ban egy teherautóval száguldanak, illetve a 30 Minutes-ban felrobban egy körhinta. De megemlíthetjük a Ljugyi invalidi árokba zuhanó embereit is.
Talán a t.A.T.u. pont ezzel vívta ki a figyelmet, hogy nemcsak a „mindenki által énekelt” szerelemről és divatról készített dalokat, hanem megragadott egy új témát, igaz, ez sokaknak visszatetsző lehet, mint korábbi színpadi megjelenéseik.
t.A.T.u:
Eredet : Moszkva, Oroszország,
Aktív évek : 1999-2011
Műfaj :Rock, Electro pop, Pop
Kiadó : Universal / Interscope(2001-2006), TA Music(2005-től), Coqueiro Verde Records (2009-től)
Isnertebb számok : All About Us
Tagok :
Lena Katina
Yulia Volkova


t.A.t.U. dalszövegek (1 db):

Stars

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább