At The Gates

Zenei irányzat: Death Metal
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 623 alkalommal

Bemutatás:

Az At The Gates egy melodikus death metal zenekar, mely a svédországi Göteborgban alakult 1990-ben. Az együttes a dallamos, vagy göteborginak is nevezett death metal egyik alapítója és képviselői.

Weboldal:

Biográfia:

A bojlermárkák kedvenc testvérpárja, a Björler tesók által alapított headbangvilágbajnok banda már első nagylemezével maradandót alkotott. Az addig szokatlan eklektikus és neoklasszikus hangzást vegyítő debütáló albumuk, a The Red In The Sky Is Ours feltette őket a death metal térképére, ahonnan az első, 1996-os feloszlásukig ki sem lehetett törölni őket.
Több mint 10 év kihagyás után, 2007-ben újra a húrok közé csaptak és olyan fesztiválokat csapattak végig, mint a Getafe Electric Festival, Roskilde Festival,Ruisrock, Wacken Open Air, Graspop Metal Meeting, Sweden Rock Festival, Gods of Metal, Hellfest Summer Open Air, Castle Festival és a Bloodstock Open Air!

2014-ben jelent meg a legfrissebb albumuk, az At War With Reality .

A nem éppen a határozottságáról híres frontember, Tomas Lindberg ezt nyilatkozta az új album kapcsán arra a kérdésre, hogy ez lesz-e az utolsó albumuk:”Biztosat nem mondhatok. Nem tervezzük, hogy mostanában újra feloszlanánk, de korábban is szegtük már meg a szavunkat, így inkább nem bonyolódnék konkrét kijelentésekbe.”

forrás: kingdomofhegyalja.hu

At The Gates dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább