Hercules & Love Affair

Zenei irányzat: Disco
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 939 alkalommal

Bemutatás:

A klasszikus zenei hangszereken nevelkedő Andrew Butler a 2010-es évek közepén alapította és Hercules & Love Affair névre keresztelte a house, disco és nu-disco műfajokat keverő csapatot.

Weboldal:

Biográfia:

Andrew Butler, New Yorkba költözése után csaknem másfél évtizeddel összehaverkodott ANTONY HEGARTYvel, akivel 2004-ben megalkották a banda legnagyobb slágerét, a BLIND-ot, amihez Butler saját élettapasztalatából merített ihletet és arról szól, milyen érzés meleg fiúként felnőni egy “erőszakos és példaképeket nélkülöző családban.”  

A jelenleg hat tagot számláló formáció mindig is fontosnak tartotta hangsúlyozni különcségét. Nem véletlen, hogy az évek során olyan színesebbnél színesebb performerekkel kollaboráltak, mint az első lemez sikeréből oroszlánrészt vállaló, egyébként transzexuális NOMI RUIZ, a venezuelai AERERA NEGROT (jelenlegi is fix tag), a nyíltan leszbikus KIM ANN FOXMAN vagy a Bloc Party-t erősítő KELE OKERERE.

Forrás: kingdomofhegyalja.hu/fellepo/hercules-and-love-affair

Hercules & Love Affair dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább