Elle King

Zenei irányzat: Alternatív rock; Indie pop
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 914 alkalommal

Bemutatás:

Születési név: Tanner Elle Schneider
Született : 3. július 1989 (26 éves)
Los Angeles , California , USA
Származás: New York City, New York , USA
Műfajok : Alternatív rock indie pop
Foglalkozás (ok) : Énekes dalszerző színésznő
Instagramja: www.instagram.com/elleking
Weboldala: www.elleking.com
Elle király (született Tanner Elle Schneider , július 3, 1989) amerikai énekes, dalszerző, és színésznő. Zenei stílusát felöleli ország , soul , a rock és a blues . [ 1 ] 2012-ben, király megjelent debütáló EP , az Elle király EP , az RCA és a Fat Possum Records . Az EP track "Kispályás szerelem" a betétdala VH1 Mob Wives Chicago sorozatban. [ 1 ] Ő megjelent debütáló albuma, Szerelem Stuff február 17-én, 2015. [ 1 ] Az albumról az amerikai top 10 egyetlen " Ex- Ó a ", amely szerzett neki két Grammy jelölést. Király is turnézott cselekmények, mint a szörnyek és férfiak , Train és Michael Kiwanuka . Ő a lánya komikus Rob Schneider és a korábbi modell a londoni King.

Korai élet: Király született Los Angeles , California , Egyesült Államok, az anya a londoni King, az egykori modell, és az apa, a korábbi SNL leadott tagja Rob Schneider . A szülei elváltak, és édesanyja újraházasodott. Úgy nőtt fel, él a dél-Ohio között Wellston és Columbus . Amikor már 9 mostohaapa, Justin Tesa, adott neki egy rekordot all-girl hard-rock zenekar The Donnas ; ő látja, hogy ez a döntő pillanatban, amikor úgy döntött, ő akart lenni a zenész. Körülbelül ebben az időben, ő is kezdett hallgatni The Runaways és Blondie , és ő tette színészi debütálása mellett apja a film Deuce Bigalow: Férfi Gigolo . Három évvel később, a 13, a King kezdett gitározni, merítik magát a zene az Otis Redding , a Yeah Yeah Yeahs , Etta James , Aretha Franklin , Al Green , Hank Williams , Johnny cash , AC / DC (ő a zenekar logóját tetoválva a bicepsz) és Earl Scruggs . az ő érdeke az ország és bluegrass Hank Williams és Earl Scruggs inspirálta őt, hogy megtanulják a bendzsó. Mialatt kamaszkorban, járt Buck Rock táborban Connecticut, ahol ő játszotta a számos musical. Király gitározik és bendzsó.

Király töltötte tizenévesen New York City , de ő is élt Los Angeles, Philadelphia , és Koppenhága , Dánia . Miután végzett az Erzsébet Irwin High School költözött Philadelphiába beiratkozik a University of the Arts , tanul festészet és a film. Ezekben főiskolai évek ő művészi vízkereszt látva egy élő show, ahol a zenekar a színpadon használt bendzsó pusztán kísérője célokra eschewing a bluegrass és az ország zenei szókincs hagyományosan a műszer. Király akkor kezdték használni a bendzsó, mint kompozíciós eszköz. Az egyetem után, ő röviden élt Koppenhága és Los Angeles, mielőtt vissza New Yorkba, ahol jelenleg lakik Bushwick, Brooklyn .

Elle King dalszövegek (6 db):

America's Sweetheart video

Ex's & Oh's hun video

Good Girls video

Under the Influence video

Where The Devil Don't Go video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább