Patty Ryan

Patty Ryan
Zenei irányzat: eurod
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 777 alkalommal

Bemutatás:

Patty Ryan német énekesnő legismertebb neki Europopot dal "Te My Love, Te My Life" 1986-tól ő is énekelte a találatok "Stay With Me Tonight", "A szeretet a A játék neve" és az "I Do not Wanna Lose You Tonight" (mind a debütáló album szeretet a a játék neve). Az ő stílusa hasonló a zenekarok, mint a Modern Talking , London Boys , és a Bad Boys Blue (ő is alkalmanként együttműködött a Modern Talking a Dieter Bohlen ). Néhány dal a bemutatkozó albumát hasonlít a Modern Talking dalokat jelentősen Te My Love, Te My Life (Te My Heart, Te Lelkem), vágyom olyan kék (túl sok a kék in Missing You), és a dal kínai Eyes még épül dallamok " Brother Louie ". Ő is énekelt Danuta Lato 's hit "Touch My Heart".

Patty Ryan legújabb kiadványok a 2005 CD egyetlen "I give you All My Love", a 2006-os összeállítás All The Best (Otre-Media), a találatok "Ohne Zweifel" (2004), és a "Lass mir doch mal meinen Spass" ( 2005) Németországban.

Patty Ryan dalszövegek (1 db):

You're My Love, You're My Life

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább