Ghost

Zenei irányzat: Hard Rock, doom metal, pop rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 305 alkalommal

Bemutatás:

A Ghost (további ismert nevein Ghost B.C., vagy A Group of Nameless Ghouls) egy svéd doom metal és hard rock stíluselemeket ötvöző heavy metal zenekar, amit 2008-ban alapítottak Linköpingben.

2012-ben volt egy énekescseréjük, így az énekes zenekari neve Papa Emeritus-ról Papa Emeritus II-re változott, de a jelmez mögött és a maszk mögött lévő személy ugyanaz maradt. Papa Emeritus II. egy interjún azt állította, hogy minden nagylemezre egy más Papa Emeritus kerül.

Megjelenésük:

A tagok különböző jelmezeket és maszkokat viselnek, biztosítva anonimitásunkat. Az énekesek, 2008-tól Papa Emeritus, 2012-től Papa Emeritus II, 2015-től Papa Emeritus III, 2018-tól Cardinal Copia, a katolikus ellenpápának van öltözve koncerteken és interjúkon sátánista szimbólumokkal (pl. fordított kereszt), a többi tag, a Nameless Ghoulok pedig különböző maskarákba bújva rejtik el magukat, és mindannyian viselnek egy alkímiai szimbólumot, ami a jelmezükön több helyen megtalálható.

Ghost dalszövegek (4 db):

Dance macabre video

It's a sin video

Rats video

Square hammer video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább