Sorrend Megjelenített hozzászólások száma

» Ünnepi jókívánságok

Hozzászólás ideje: 2011.12.30., 10:39
Sziasztok!

Itt az év vége, előttünk az új év, az "ismeretlen" remélhetőleg tele örömmel és meglepetéssel! Mi is tartogatunk nektek sok mindent jövőre, bízunk benne, hogy elnyerik majd a tetszéseteket. Addig is ezzel kis kedves idézettel kívánunk Nektek és szeretteiteknek egészségben, boldogságban és sikerekben gazdag Boldog Új Évet.
Üdvözlettel: A Zeneszöveg.hu csapata 

" Hiszek benne, hogy úgy fogom szemlélni ezt az új évet, mintha a következő 365 nap most peregne le először a szemem előtt - meglepetéssel és csodával fogom nézni a körülöttem lévőket, örömmel fedezve fel, hogy mellettem vannak, s megosztozunk a szeretet nevű valamin, amiről ugyan sokat beszélünk, de kevésbé értjük. "
Hozzászólás ideje: 2011.12.23., 10:34
Sziasztok!

Eljött végre a karácsony is. Talán az egyik legszebb ünnep a világon :) Bárkinek van karácsonyi története, idézete, gondolata, vagy bármi, amit szeretne megosztani, az itt megteheti (:

Csillagfényes álmaid váljanak valóra,
legyen ünnep lelkednek minden nap és óra.
Kerülje a bánat örökre el házad,
érjen annyi boldogság, mit ember csak kívánhat!
Boldog karácsonyi ünnepeket!Ezzel a jókívánsággal, kívánunk minden kedves felhasználónknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Üdvözlettel: A Zeneszöveg.hu  csapata
Hozzászólás ideje: 2011.08.19., 11:47
Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy kellemes augusztus 20.-át kívánjunk minden kedves felhasználónknak.

És egy rövid, pár mondatos történelmi kitekintés:
Augusztus 20. az egyik legősibb ünnepünk, államalapító Szent István ünnepének, a keresztény magyar államalapításnak a napja. 1083-ban VII. Gergely pápa ekkor emelte oltárra I. Szent István relikviáit a székesfehérvári bazilikában, ami egyben szentté avatását is jelentette. 1991-ben az Országgyűlés hivatalosan nemzeti és állami ünnepé nyilvánítja augusztus 20.-át!
Sorrend Megjelenített hozzászólások száma
© 2019 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább