Frankie Sandford

Frankie Sandford
Teljes név: Frankie Sandford
Együttes: Keressük!
Hangszer, szerep: Keressük!
Szerző: Szövegíró, Zeneszerző
Megtekintve: Ma 1, összesen 1301 alkalommal

Biográfia:

Frankie.:

Francesca(Frankie) Sandford 1989. január 14.-én látta meg a napvilágot Londonban.
2002-ben tett hírnévre, amikor csatlakozott az S Club Juniors nevű bandához, melyet az akkoriban menő S Club 7 alapított a turnéikra. Miután első albumukról rengeteg slágert piacra dobtak, bejelentették felbomlásukat, ám sokan még folytatni akarták az S Clubot - köztük Frankie is -, így került megalapításra az S Club 8 nevű zenekar. A zenekartól olyan sikerszámokat is hallhattunk mint a Sundown vagy a Fool No More. Az S Club 8 végül 2005-ben egy megbukott televíziós produkciójuk után felbomlott, és Frankie is eltűnt. 2008-ban hallhattunk újra róla, immáron a The Saturdays tagjaként.

Érdekességek.:

Frankienek két tetoválása is van. Az egyik egy "Sunshine 'n' Showers" felirat a hátán, amit nagymamája emlékére varratott magára, ugyanis ő becézte így Frankiet. A másik tetkója Frankienek az egy öt ágú csillag vastagabb kontúrja, és a bal csuklóján viseli.
Frankie csellón is játszott valaha, ám hamar abbahagyta, mert a cselló nagyobb volt, mint ő maga. Ezenkívül gitározni és zongorázni tud.
Frankie egyszerűen ki nem állhatja a betegségeket, fóbiája van tőle. Nem szeret beteg embert látni, egy betegségre utaló zajt hallani.
Szereti nézni a Topmodell leszek! című műsort, és meglepően Discovery Channel mániás is, bár ezt ő is csak titokban vallja be, mert ugye tudjuk, hogy az a csatorna nem egy rózsaszín leányálomról szól.
Frankie rengeteg tévés szerepet kapott már eddigi életében. 2010-ben szerepet kapott a The Door produkcióban is, amit nevezhetnénk az angol Rettegés fokának is.

Zenekarai:

Frankie Sandford dalszövegek:

Anywhere with You (The Saturdays) hun video

Deeper (The Saturdays) video

Don't Let Me Dance Alone (The Saturdays) hun video

For Myself (The Saturdays) hun video

Get Ready, Get Set (The Saturdays) video

I Say OK (The Saturdays) video

Move On U (The Saturdays) video

Promise Me (The Saturdays) hun video

Somebody Else's Life (The Saturdays) hun video

Wish I Didn't Know (The Saturdays) hun video



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább