Lee Taemin

Lee Taemin
Teljes név: Lee Taemin
Együttes: SHINee
Hangszer, szerep: vokál
Megtekintve: Ma 1, összesen 2782 alkalommal

Bemutatás:

A SHINee együttes legfiatalabb tagja, vokalista, egyben vezető táncos, remek tánctudással. Jelleme elég szerény és közel áll hozzá az aranyos stílus. Leginkább ezért is szeretik őt a lányok.

Biográfia:


2009:

Megmutatta színészi képességeit a Tae Hee, Hye Kyo, Ji Hyun című helyzetkomédiában. Híres nagyon jó zongoratudásáról is, többször is megcsillogtatta már tehetségét fellépéseken vele.

2011:

Megszavazták a legtökéletesebb maknaenak (maknae= legfiatalabb tag). Átjelentkezett a Chungdam középiskolából a Hanrim művészeti középiskolába, hogy jobban tudjon igazodni szoros beosztásaihoz. Itt a musical osztályba iratkozott be végül.

Zenekarai:

SHINee

SHINee

(ismeretlen - napjainkig)

Lee Taemin dalszövegek:



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Fogyi Hozzászólás ideje: 2011-12-17 17:18:58

Utolsó bejelentkezés:
2013-06-02 15:15:11

Véleménye a(z) "Lee Taemin" személyről:

Szerintem Taemin fantasztikusan tehetséges. :$ Ahogyan táncol, az valami eszméletlenül jó, és imádom a lágy, fátyolos hangját is. Az pedig, hogy gyönyörűen játszik zongorán, csak a hab a tortán. >.< .<

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább