Choi Minho

Choi Minho
Teljes név: Choi Minho
Együttes: SHINee
Hangszer, szerep: rap
Megtekintve: Ma 1, összesen 1888 alkalommal

Bemutatás:

A SHINee együttes másik rappere és egyben vokalista. Ezen felül a csapat legmagasabb tagja is. Beceneve Flaming Charisma, melyet különleges, karizmatikus nézéséről kapott. Debütálás előtt többször is modellkedett.

Biográfia:


2009:
Szerepelt az SNSD Gee videoklipjében. A 3. minialbumjukon Key-vel közös számuk jött ki, melyen rappárbajt vívnak. Ezt a számot, melynek Get Down a címe, ketten írták Key-vel. Majd 10 hónapon át szerepelt a Dream Team műsor második szezonjában.

2010:

Júliusban, pont a 2. albummal való nagy visszatérés előtt sérült meg súlyosabban a Dream Team műsor egyik felvétele alatt, izomszakadással vitték kórházba. A visszatérés után 3 hétig nem tudott a színpadon táncolni a többiekkel, de ennek ellenére részt vett a fellépéseken. A Lucifer albumjukon szintén van egy dal, amit ketten írtak, ennek címe Get It. Októberben ismét felkérték, hogy szerepeljen az SNSD Gee videoklipjében, ezúttal a japán verzióban. Emellett a VNT lánycsapat debüt mv-jében, a Soundban is szerepelt. Október végén megkapta az MBC csatorna Show! Music Core zenei műsorának MC szerepét Onew-vel együtt. Novemberben leforgatta első dramajat, a Pianist-ot, melyben ő alakítja a főszereplőt. Év végén megnyerte az Új Variety Sztár díjat az SBS Entertainment Awardon a Star Kingbeli tevékenységeiért.

2011:

Jelenleg a 2010 őszén indult 100 Points Out Of 100 műsor egyik oszlopos tagja. Megválasztották a leghelyesebb koreai hírességnek. A tavasszal megalakuló Nightingale focicsapat tagja, melynek rajta kívül több híres idol is tagja.

Zenekarai:

SHINee

SHINee

(ismeretlen - napjainkig)

Choi Minho dalszövegek:



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább