Bella Thorne

Bella Thorne
Teljes név: Bella Thorne
Együttes: Keressük!
Hangszer, szerep: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 3357 alkalommal

Bemutatás:

Annabella Avery „Bella” Thorne (Pembroke Pines, Florida, 1997. október 8. –) amerikai színésznő és modell. Több mint 20 filmben és televíziós sorozatban és több mint 40 reklámban szerepelt. Legjobban a nagyravágyó fiatal táncos, CeCe Jones megszemélyesítőjeként ismert a Disney Channel Risza fel! (Shake It Up!) című sorozatából.Nemrég vágott bele az éneklésbe barátnőjével Zendaya Colmemann-al.

Biográfia:

Bella 1996. október 8.-án született a floridai Hollywoodban. 3 testvére van: Remy, Dani és Kaili Thorne, akik szintén színészek és modellek. Pár évvel születése után átköltöztek Los Angelesbe. 6 éves kora óta szerepel nemzetközi újságokban, és fiatal kora ellenére több mint 20 reklámban szerepelt. Olyan világhírû márkák reklámarca volt mint pl. a Guess Jeans vagy Ralph Lauren. Eddig kisebb-nagyobb szerepekben tûnt fel különbözõ sorozatokban, mint pl. a Narancsidékben, a HBO Entourage (Törtetõk) c. sorozatában vagy a My Own Worst Enemy-ben (A legrosszabb ellenségem), ahol Ruthy-t játszotta 6 epizód erejéig. 2006-ban az Ant Bully c. video játékban kölcsönözte a hangját az egyik karakternek. 2010-ben számos filmben láthattuk Bellát, többek között a Corpse c. horrorban, ahol õ a fõszereplõ vagy a One Wish c. vígjátékban, ahol szintén Bella játssza az egyik fõszereplõt és a A Shake It Up- ban, melyet szintén 2010-ben kezdett vetíteni a Disney Channel. A sorozat két jó barátnőről szól, akik egy televíziós műsorban munkát kapnak mint háttértáncosok. Az ő életük kalandjait követi nyomon ez a történet amely bemutatja, miként élik meg a különböző konfliktusokat és a rivaldafényt, ami körül veszi őket. Nemrég viszont megjelent a Zendaya Colemann-al készített közös klippjük is a Watch Me.

Egyéb infók róla:
- Bella édesanyja, Tamara Thorne profi fotós. A legtöbb fotózáson õ fotózza Bellát.
- Bella szabadidejében imád búvárkodni, sétálni és otthon pihenni.

Zenekarai:

Bella Thorne dalszövegek:



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

lili0922 Hozzászólás ideje: 2011-12-14 09:17:21

Utolsó bejelentkezés:
2016-08-01 03:40:55

Véleménye a(z) "Bella Thorne" személyről:

Most küldtem be!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább