Tyler Ward

Tyler Ward
Teljes név: Tyler Ward
Együttes: Keressük!
Hangszer, szerep: Keressük!
Szerző: Szövegíró, Zeneszerző
Megtekintve: Ma 1, összesen 594 alkalommal

Bemutatás:

Születési név: Tyler Ray Ward
Születési idő: 1988. március 12.
Születési hely: Denver, Colorado, USA
Foglalkozása: énekes, dalszerző, zenei producer
Magassága: 180cm Eredeti hajszíne: szőkésbarna Szemszín: barna Csillagjegy: halak

Biográfia:

Tyler számára nem mindig a zene volt az első. Apja biztatására gyerekkorában atlétának készült, viszont anyjától örökölt zenei tehetsége és készsége erősebb volt, mint a sport iránti érdeklődése.

A középiskola elvégzése után Tylert felvették a 'United States Air Force Akadémiára', ahol labdarúgó pályafutását kezdte. Ám Tylert nem a katonai életmódra teremtették, ugyanis elmondása szerint 'túl sokat mosolygott', és túlzottan kinyílvánította kreativitását, amit Tyler 'vécépadló sikálás közepette talált meg'.

Az intenzív házfelügyelői tapasztalat ellenére Tyler úgy döntött, hogy továbblép. Egyetemet váltott, és a University of Northern Colorado egyetemre ment, ahol ismét (amerikai) futballozott. Több agyrázkódással később úgy döntött, abbahagyja a sportolást és aláveti magát szenvedélyének, a zenélésnek.

Tyler Colorado államában ír, felvesz és zenét készít. Itt olyan jól ismert helyi művész lett, hogy már rengeteg rajongót szerzett magának, és még többen szeretnék, ha élőben is fellépne. "Szeretek játszani, és ez messze a legjobb munka, ami nekem valaha megadatott."
Tyler hitelezi a zenei tehetségeit az anyjának, Susan Wardnak, aki klasszikus képzett zenész. Tyler megjegyezte: “My mom rocks."

Tyler Ward egy jól ismert YouTube művész, akire a világ minden pontjáról rákeresnek. A YouTube channeljére (TylerWardMusic) több, mint 600 ezren iratkoztak fel (subscribing), a videóit összesen pedig nem kevesebb mint 30 millióan látták világszerte. Neki volt a legnézettebb videója YT-n, a We Are The World stábfője pedig csupán néhány nap alatt igen magas számú nézettséget ért el. Ő volt a 'Week' második helyezettje, és korábban YouTube Partnerré is vált.

Zenekarai:

Tyler Ward dalszövegek:

The Rescue (Tyler Ward) video

The Way We Are (Tyler Ward) video



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább