Koncz Karola

Koncz Karola
Teljes név: Koncz Karola
Együttes: Keressük!
Hangszer, szerep: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 661 alkalommal

Bemutatás:

Tagok

A tesók
Paul Kevin Jonas (II)
Becenév: The energizer (Energiabomba),K2 Született: 1987. november 5. Vezető gitáros (általában egy Gibson Les Paul-on játszik), háttérénekes és zongorázik a "Turn Right" c. számban. Ő a legidősebb a bandában. Kevin segít rendezni a Jonas Brothers cd-it.
Joseph Adam Jonas
Becenév: DJ Danger (DJ Veszély) Született: 1989. augusztus 15. Szólista, csörgődobos, gitáros (a "Please Be Mine"-ban, az "A Little Bit Longer"-ben, és a "Love is on its way"-ben) és játszik billentyűsön is a "Year 3000"-ben és a "Hold On"-ban. Joe eredetileg nem énekes és zenész akart lenni, hanem komikus és az All That showban akart szerepelni.
Nicholas Jerry Jonas
Becenév: Mr. President (Elnök), Született: 1992. szeptember 16. Szólista, ritmusgitáros (általában egy piros Gibson SG-n szokott játszani), zongorista a "When You Look Me in the Eyes"-ban, az "A Little Bit Longer"-ben, a "Love Is On Its Way"-ben, a "Fly with Me"-ben, és a "Black Keys"-ben és dobol az "Australia"-ban, a "Can't Have You"-ban, a "Sorry"-ban, a "Video Girl"-ben, a "What Did I Do To Your Heart"-ban, a "Hey Baby"-ben, a "Keep It Real"-ben és az "On the Line"-ban, amit Demi Lovatoval énekelnek a fiúk. Nick a legfiatalabb a bandában. 2005 november 16-án 1-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nála.
Franklin Nathaniel Jonas
Becenév: Bonus Jonas, Frank the Tank Született: 2000. szeptember 28. Ő egy visszatérő szereplő a JONAS!-ban, és talán szerepet kap a Camp Rock 2-ben. Ő szinkronizálja Sosuke-t a Hayao Miyazaki's animációs filmben.

Zenekarai:

Koncz Karola dalszövegek:



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább