Francesca "Frankie" Sandford

Francesca "Frankie" Sandford
Teljes név: Francesca "Frankie" Sandford
Együttes: The Saturdays
Hangszer, szerep: ének
Megtekintve: Ma 1, összesen 1877 alkalommal

Bemutatás:

Frankie 1989. január 14.-én látta meg a napvilágot Londonban. Karrierje az S Club Juniors indult,melynek Rochelle is tagja volt, 2007-ben együtt csatlakoztak a The Saturdays-hez.

Biográfia:

Francesca (Frankie) Sandord született 1989. január 14.-én Upminsterben,Londonban,Angiában. Angol énekesnő. Van egy lánytestvére, Victoria, szülei, Kevin és Julie Sandford. Frankie a helyi iskolába járt (később Romsfordba) az iskola idő után pedig tánciskolába.

2002-ben tett hírnévre, amikor csatlakozott az S Club Juniors nevű bandához, melyet az akkoriban menő S Club 7 alapított a turnéikra. Miután első albumukról rengeteg slágert piacra dobtak, bejelentették felbomlásukat, ám sokan még folytatni akarták az S Clubot - köztük Frankie is -, így került megalapításra az S Club 8 nevű zenekar. A zenekartól olyan sikerszámokat is hallhattunk mint a Sundown vagy a Fool No More. Az S Club 8 végül 2005-ben egy megbukott televíziós produkciójuk után felbomlott, és Frankie is eltűnt. 2008-ban hallhattunk újra róla, immáron a The Saturdays tagjaként.



Zenekarai:

The Saturdays

The Saturdays

(ismeretlen - napjainkig)

Francesca "Frankie" Sandford dalszövegek:



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább