Tony Palermo

Tony Palermo
Teljes név: Tony Palermo
Együttes: Keressük!
Hangszer, szerep: Keressük!
Szerző: Szövegíró, Zeneszerző
Megtekintve: Ma 1, összesen 455 alkalommal

Bemutatás:

Anthony "Tony" Joseph Palermo (született San Jose, California) jelenleg a kaliforniai rock zenekar a Papa Roach és a punk rock banda a Pulley dobosa, korábban a Unwritten Law dobosa volt, valamint 2008 nyarán a Sixx:A.M turnéján is zenélt.

Biográfia:

Személyes élet

Tony autodidakta dobos. Az első koncert, amin részt vett egy Kiss koncert volt 9 évesen. 1984-ben kötözött Los Angelesbe. Első dobszerkóját 12 évesen kapta, és az óta csak a zenének él.

Zenei karrier
Unwritten Law

Tony volt a dobosa az Unwritten Law-nak, amellyel olyan albumokon szerepelt, mint a Here's to the Mourning, és a The Hit List. Míg a Papa Roach fel nem kérte dobosnak, az Unwritten Law teljes munkaidős dobosa volt.

Jelenlegi zenekarok
Pulley

Már nem a Pulley jelenlegi dobosa, miután kilépett a Jordan Burns-ből, a Metal Bob mögött zenél.

Papa Roach

Amikor a Papa Roach dobosa, Dave Bucknert elvonóra küldték, 2007-ben a zenekar megkérte Tony Palermot, hogy ha hajlandó lenne dobolni a zenekarban élőben, akkor be a megüresedett hely rá vár. Amikor a Papa Roach dobosát Dave Buckner-t 207-ben elvonóra küldték, a zenekar megkérdezte Tonytól, hogy hajlandó lenne-e játszani élőben a koncertjükön. A turné során a zenekar tartotta a kapcsolatot Tonyval. 2008 januárjában Dave végleg elhagyta a csapatot, ezért a Papa Roach megkérte Tonyt, hogy legyen az állandó dobosuk. Ez volt a zenekar felállásának első változtatása 1996 óta. A Papa Roach Metamorphosis és Time for Annihilation albumán már Tony zenél és a Sixx:A.M turnéján is dobolt, amikor a Crüe Fest touron voltak és a Papa Roach melett turnéztak.


Zenekarai:

Tony Palermo dalszövegek:

Where Did The Angels Go? (Papa Roach) hun video



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább