Max George

Max George
Teljes név: Max George
Együttes: The WANTED
Hangszer, szerep: ének
Szerző: Szövegíró, Zeneszerző
Megtekintve: Ma 1, összesen 1092 alkalommal

Biográfia:

ÉLETE

Maximilian Alberto George 1988 szeptember 6-án látta meg a napvilágot az Egyesült Királyságbeli Manchesterben. Az éneklés előtt Max a foci iránt mutatott nagy érdeklődést és a Preston Nord End F.C. csapat tagja volt. A The Wanted előtt is tagja volt egy bandának George, mégpedig az Avenue nevű fiú csapatnak.

X-FAKTOR

Max és csapata 2006-ban jelentkeztek az X-Faktorba, es akkor Louis Walsh mentoraltjai voltak. Az Avenue nagy sikereket ért el az Egyesült Államokban, ám 2009-ben úgy döntöttek, hogy nem folytatják tovább együtt, és a fiuk különváltak.

THE WANTED

A The Saturdays és a Parade alapítója, Jayne Collins, rendezett egy meghallgatást meg 2009-ben és ekkor alakult meg a mára hatalmas hírnévvel büszkélkedő The Wanted fiúbanda. Először csak George, Sykes és Parker voltak azok akiket Jayne leszerződtetett, majd később csatlakoztak hozzájuk Kaneswaran és McGuiness.

A banda első albuma 2010-ben jelent meg The Wanted címmel, és az első kislemez róla az All Time Low lett, amely a brit kislemez listán rögtön az első helyen landolt. A második kislemez a Heart Vacancy lett amivel ismét győzedelmeskedtek a fiuk, hiszen a brit kislemez listán a dal a második helyre került. A harmadik és egyben utolsó kiadott kislemez az albumról a Lose My Mind lett, amely pontosan Karácsony másodnapján jelent meg, viszont ez mar kevésbé volt annyira sikeres mint az előző két dal. 2011 áprilisában a fiuk turnéra indultak szerte Angliában népszerűsíteni albumukat. Az album az Egyesült Királyságban a negyedik helyre jutott, az Európa Top 100-as listáján pedig a 15-ik helyet foglalta el.

2011-ben megjelent a fiuk második nagylemezük a Battleground, mely az Egyesült Királyságban eladott számok alapján Platina lemez lett, Írországban pedig aranylemezként lett elkönyvelve. Az albumról az első kislemez a Gold Forever lett, mellyel a fiuk ismét elkezdtek meghódítani Angliát, hiszen a kislemez listán a harmadik helyre jutott. Másodikként A Glad You Came kislemez látott napvilágot az albumról, amely ismét csak óriási sikereknek örvendett világszerte, az UK kislemez listán az első helyet foglalta el, a Magyar Top 40 Rádiós listán pedig negyedik helyig jutott. A harmadik kislemez a Lightning lett a korongról, mely ismét szépen teljesített a kislemez listákon. A negyedik és egyben utolsó kislemez az albumról a Warzone lett, mellyel a fiuk alaposan mellélőttek, hiszen a kislemez csak a 21-ik helyig jutott az UK kislemez listán.

2012-ben a fiuk egy EP-vel jelentkeztek mely a The Wanted nevet kapta, és melyen az eddig összes kiadott kislemez szerepelt, valamint a fiuk előálltak egy újabb szerzeménnyel, mégpedig a Chasing the Sunnal, ami nagy sikereknek örvendett világszerte, az EP Ausztráliában platina, valamint Új-Zélandon és az Egyesült Királyságban arany lemez lett.

Idén márciusban jelenik meg a fiuk harmadik stúdió albuma, mely a Third Strike nevet kapta és amelyen szinten megtalálható a nagy sikerű Chasing the Sun című kislemez, ezen kívül pedig olyan előadókkal készített dalok lesznek hallhatóak mint Pitbull, az LMFAO, Chris Brown, Rita Ora és Dappy. A második hivatalos kislemez mar tavaly november 4-en megjelent mely az I Found You címet viseli, és amellyel ismét sikerült a fiuknak nagy sikereket aratniuk.

MAGÁNÉLETE

George 2012 jegyezte el barátnőjét, a brit színésznőt, Michelle Keegan, ám júliusban felbontottak az eljegyzést. Hirbe hoztak a manapság egyre inkább botrányhősnővel, Lindsay Lohennel, ám Max tagadta, hogy barmi is lenne közte és Lindsay között.

ÉRDEKESSÉGEK

- Barátnőjét egy The Wanted koncert után jegyezte el

- 2008-ban egy, azaz az AXM brit homoszexuális magazinnak vette le ruhait


Zenekarai:

Max George dalszövegek:

A God Day For Love To Die (The WANTED) video

Behind Bars (The WANTED) hun video

Could This Be Love (The WANTED) video

Gold Forever (The WANTED) hun video

Heartbreak story (The WANTED) video

Invincible (The WANTED) hun video

Say It On The Radio (The WANTED) hun video

Warzone (The WANTED) hun video

Weakness (The WANTED) hun video



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább