Brandon Anderson

Brandon Anderson
Teljes név: Brandon Anderson
Együttes: Eyes Set To Kill
Hangszer, szerep: szintetizátor
Szerző: Szövegíró, Zeneszerző
Megtekintve: Ma 1, összesen 370 alkalommal

Bemutatás:

Billentyűs és énekes volt az amerikai Eyes Set To Kill nevű metal
együttesben 2005 ősze és 2010 áprilisa között.

Biográfia:

2004-ben három arizonai lány (Lindsey Vogt és a két Rodriguez testvér) fogta magát és kitalálta, hogy valami újat, frisset alakítanak. Persze egyből szembetalálták magukat a szcéna nemileg korlátozott keménymagjával, akik szerint a metál nem lányoknak való, de nem adták fel. Végül mégis maguk mellé tudtak gyűjteni három pasit, akik láttak fantáziát a zenében és a koncepcióban. Így született meg az ESTK.

Első albumukat saját kiadásban jelentették meg, ezen még a gyönyörű Lindsey énekel. A lemez nagyon erős MySpace promóciót kapott, pillanatok alatt szerzett masszív rajongótábort, így nem csoda, hogy rövid idő alatt olyanokkal turnézhattak keresztül-kasul az Államokban, mint a Papa Roach, a (hed)p.e. vagy a Kittie és a Walls of Jericho, illetve végigkoncertezték a 2006-os Warped fesztivált.

Aztán 2007 nyarán Lindsey magánéleti okokból, de a bandával barátságban maradva otthagyta a társaságot. Ekkor vette át az énekes posztot Alexia, és lett vokalistává Anissa. Új tagot szándékosan nem akartak, a jól összeszokott csapat így az igazi.

Ebben a felállásban kezdték meg az új lemez munkálatait. A Reach címmel – szintén saját kiadásban, de már saját labellel – megjelenő album részben az előző korongból válogat pár újrahangszerelt számot, de vannak teljesen újak is. Alexia hangját még szokni kell, de tehetségéhez nem fér kétség.

Zenéjük nagyon pörgős, kitűnő dallamos modern rock post-hardcore és screamo hatásokkal, gyönyörű tiszta női énekkel, melyhez az energikus scream vokál kontrasztja adja különlegességüket. Szövegeik nagyon őszinték, érzelmektől telítettek, álmokról, reményekről szólnak. Céljuk, hogy hallgatóiknak erőt adjanak az akadályok leküzdésében, ha ezt elérik, az a bandának már felér egy-egy sikerrel.

Zenekarai:

Brandon Anderson dalszövegek:

Reach (Eyes Set To Kill) video



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább