Yong Jun Hyung

Yong Jun Hyung
Teljes név: Yong Jun Hyung
Együttes: B2ST
Hangszer, szerep: ének
Megtekintve: Ma 1, összesen 1379 alkalommal

Bemutatás:

Junhyung, eredeti nevén Yong Jae Soon, Szöulban, 1989. december 19-én látta meg a napvilágot. Gimnazista korában kezdett el dalszövegeket feljegyezni egy kis füzetbe, ami még most is meg van neki, és használja is, amikor valami lelki problémája van. Pályafutását egy XING nevű csapatban kezdte, ami még ma is létezik, de azóta elvesztette az összes eredeti tagot - köztük Kevin és Kibum, akik már az U-Kiss nevű formáció tagjai. Ezután Gikwang - akkori művésznevén AJ -, 'Wipe the Tears' slágerében rappelt, úgyszint Doojoon is. Jóban van Tiger ShinSahDong producerrel, Junhyung felnéz rá, hiába fiatalabb nála ShinSahDong, aki nem mellékesen nagyon sok BEAST dalban segített. Nagy hatással volt a zenéjére Lil Wayne.

Biográfia:

BEAST-ben való 'szerepe'

Junhyung, a csapat főrappere. Néhányan úgy gondolják, hogy ő a BEAST-ből a legkomolyabb - meglepő lehet, hogy nekik ez hol komolyság?! Mindenki ugyan olyan 'komoly', ha lehet rájuk ezt mondani... Szereti a saját elképzeléseit beleadni a rappjeibe, és a színpadon is így előadni őket. Egy interjú során azt mondta, hogy megfordult a fejében a kilépés gondolata, de úgy volt vele, hogy mivel elkezdte ez az egészet, úgy döntött, hogy kitart emelett, amíg a legjobb nem lesz.

Zenekarai:

B2ST

B2ST

(ismeretlen - napjainkig)

Yong Jun Hyung dalszövegek:



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább