Park Jae-Sang (PSY)

Park Jae-Sang (PSY)
Teljes név: Park Jae-Sang (PSY)
Együttes: PSY
Hangszer, szerep: rap
Szerző: Szövegíró
Megtekintve: Ma 1, összesen 1330 alkalommal

Bemutatás:

PSY 2001-ben debütált PSY From The Psycho World! albumával. Ezt az albumot kiskorúak számára nem megfelelőnek minősítették. 2012-ben a Gangnam style videó klipje hozott igazán nagy sikert a rappernek, mert a vicces klip ma már a legnézettebb a youtube-on! Nostradamus azt jósolta: "Egy nyugodt reggelen eljön a vég, mikor a táncoló ló 9 kört elér", sokak azt mondták, hogy PSY fogja elhozni a világ végét. Ám ez nem így lett, de a Gangnam style elérte az 1 milliárdos nézettséget!

Biográfia:

PSY 2001-ben debütált PSY From The Psycho World! albumával. Ezt az albumot kiskorúak számára nem megfelelőnek minősítették a hatóságok. Szintén 2001-ben letartóztatták marihuána fogyasztásáért.

2003-tól 2005-ig kötelező sorkatonai szolgálatát töltötte, de mivel szolgálata körülményeit nem találták megfelelőnek, ezért 2007-től ismét be kellett vonulnia 2009-ig.

PSY 2010-ben a YG Entertainment-hez szerződött és kiadta ötödik albumát, a PSYFIVE-ot.


2012 a nyarán hatodik, PSY's Best 6th Part 1 című albumának első dala, a Gangnam style nagy sikert hozott a 34 éves rappernek, mert a vicces klip a legnéézetteb videó youtube-on!

Zenekarai:

PSY

PSY

Park Jae-Sang (PSY) dalszövegek:

Gangnam Style (PSY) hun video

Gentleman (PSY) video

Gentleman (English) (PSY) hun video



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább