Anna Margaret

Anna Margaret
Teljes név: Anna Margaret
Együttes: Keressük!
Hangszer, szerep: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 140 alkalommal

Bemutatás:

Teljes neve: Anna Margaret Collins

1996.június 12-én született.

Biográfia:

Anna Margaret Collins 1996 június 12-én született Lecompte-ban, Louisianában, de Alexandriában nőtt fel. Édesanyja Amy Collins, édesapja neve ismeretlen. Van egy húga, Ellie és egy öccse, Grant.

Hatéves korában Anna már tehetségkutatókon vett részt, és rengeteg énekleckét vett. Ennek hatására a családja New Orleans-ba költözött és filmmeghallgatásokra küldték Annát, remélve, hogy felveszik egy olyan filmbe, ahol megcsillogtathatja énekesi tudását is.

Karrier

2008-ban filmszerepet kapott a BTK című filmben, ahol Sarah-t játszotta. Egy évvel később Let it Snow címmel jelent meg az első dala. Egy évvel később, 2010-ben a Disney csatorna Starstruck című filmjéhez két dalt énekelt fel, a leghíresebb a Something About The Sunshine, a másik pedig a New Boyfriend című dal. Szintén ebben az évben a Girl Thing című dala jelent meg a Den Brother című filmhez, melyet szintén a Disney csatorna készített. 2010-ben feltűnt a Be Good to Eddie Lee című sorozatban Christie szerepében. 2010-ben egy interjú során bevallotta, hogy Britney Spears a példaképe, és a jövőben szeretne az "új Britney Spears" lenni. Azt is elárulta, hogy már készül az első saját albuma, melyen olyan oldschool-pop zenék lesznek, mint amilyenek Britney első dalai voltak.

A karrierjét 2011-ben sem hanyagolta el, megjelent az első saját dala Speechless címmel. Azon kívül a Disney csatornánál is tevékenykedett, a Shake it Up! című sorozathoz az All Electric című dalt énekelte fel. Szintén ebben az évben kiszivárgott egy egyperces részlet az I Wanna Go című dalából. 2012-ben a Brother White című filmben Emmát játszotta.

Anna jelenleg Alexandriában él családjával, viszont a Los Angelesi Down-szindróma programnál önkéntesnél dolgozik, és magántanuló. Az Alexandria Senior High-ba jár. Annának fel kellett adnia a verseny-gimnasztikát zenei karrierje miatt. Szabadidejében szörfözik, hódeszkázik, kosárlabdázik és lovagol.


Forrás: starity.hu

Zenekarai:

Anna Margaret dalszövegek:



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább