Daniel Murillo (Danny)

Daniel Murillo (Danny)
Teljes név: Daniel Murillo (Danny)
Együttes: Hollywood Undead
Hangszer, szerep: ének
Megtekintve: Ma 1, összesen 1792 alkalommal

Bemutatás:

Danny részt vett a 2010-es American Idolban. De leginkább a Hollywood Undead amerikai zenekarból ismerhetik, mint az új énekest, aki az arany maszkot viseli. A bandához 2010-ben csatlakozott, amikor a korábbi énekes Deuce otthagyta a bandát.

Biográfia:

Kezdetek
1983. november 21-én született Los Angeles-ben, apja boxoló volt. 2002-ben alapította meg néhány barátjával a Lorene Drive nevű együttest eddig három lemezt adtak ki, 2005 februárjában piacra dobták a Savan In Super Pursuit Mode-ot, és még ennek az év augusztusában kiadtak egy másik albumot a Romantic Wealth-t. Majd az utolsó lemezüket 2008-ban adták ki Out Alive címmel. Miután 2010-ben csatlakozott egy másik együtteshez egy ideig szüneteltették a Lorene Drive-ot, majd 2012 novemberében elkezdtek dolgozni egy negyedik lemezen is.
2010-ben indult az American Idol tehetségkutatón, ám még ebben az évben csatlakozott a Hollywood Undead raprock együtteshez.
Hollywood Undead
2010 januárjában csatlakozott a Hollywood Undead együtteshez, mint új énekes, miután a korábbi énekes Deuce kivált a csapatból nézeteltérések miatt.
Danny már régebbről jó barátságot ápolt a banda tagjaival így nem is volt kérdéses, hogy ő kerül Deuce helyére. Még mielőtt hivatalosan is tag lett volna, az együttes egyik turnéján ő énekelt Deuce helyett, mivel Ő nem tudott fellépni.
Első lemezét az együttessel 2011-ben adta ki American Tragedy címen. Majd 2013-ban piacra dobtak egy újabb lemezt a Notes From the Underground-ot.
Idén jelenik meg a legújabb lemezük a Day of the Dead.
Magán élete
2009-ben vette feleségül barátnőjét, Theresa-t, akitől született egy kislánya, Scarlett.

Zenekarai:

Hollywood Undead

Hollywood Undead

(2010 - napjainkig)

Daniel Murillo (Danny) dalszövegek:



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább