George Ragan (Johnny 3 Tears)

George Ragan (Johnny 3 Tears)
Teljes név: George Ragan (Johnny 3 Tears)
Együttes: Keressük!
Hangszer, szerep: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 1108 alkalommal

Bemutatás:

George Ragan amerikai származású énekes, a Hollywood Undead énekese 2005 óta. Jellegzetessége a kék maszk, melynek jobb oldalán a fekete nonfiguratív könnyek vannak pillangókkal, a bal felén pedig egy fehér hármas.

Biográfia:

Élete

George Ragan, ismert nevén Johnny 3 Tears 1982. június 9-én született Los Angelesben, Kaliforniában, az Amerikai Egyesült Államokban. A Hollywood Undead rappere 2005 óta. Amikor a banda megalakult, akkor ő még "Tha Serva" néven volt ismert, de később megváltoztatta nevét. A nevét a Johnny névből kapta, ami tetszett neki, a "3 Tears" pedig az előző bandájának a nevől ered. A szövegei általában gyilkosságról, öngyilkosságról, szeretetről és életről, viszont néhány dalban, főleg a korábbiakban, ivásról és bulizásról.

Maszkok

Nem rögzített album (2005 - 2006)
Johnny első masszkja 2006-ban készült el. Ez egy fehér kapus maszk volt, egy hatalmas, fekete fröccsenés található rajta. A szája be volt ragasztva ezüst színű szalaggal.
Swan Songs és Desperate Measures (2007 - 2009)
Johnny maszkja kék volt, a bal oldalon egy fehér 3-as, a jobb oldalon pedig pillangók. A jobb szemén egy nagy fekete pillangó volt, mellette pedig kis narancssárga színű pillangók.
American Tragedy (2010 - 2012)
Johnny maszkja hasonlít az előzőre. Több pillangó található rajta, a 3-as nagyobb és világít.
Notes From The Underground (2012 - 2015)
Johnny maszkja megváltozott, van egy nagy különbség. A maszk még mindig kék, A 3-as még mindig nagy és fehér színű, akárcsak az előző maszk és még mindig világít. A nagy különbség viszont az, hogy az egész maszk meg van repedve, a nagy pillangó pedig sárga és világít.
Day of the dead (2015 - )
Az előbbi maszkokhoz képest ez egyszerűbb és tisztább. A pillangók átkerültek a maszk bal oldalára, ők világoskék színűek a fehéres háttéren. A Dove and Grenade folyamatos mintája és a pillangók is láthatóak. A repedések a maszkon egyszerű karcolások lettek. A 3-as a bal oldalon ezüst. A maszk felső bal oldalán és jobb alsó oldalán látható, hogy a színek kimossák egymást majdnem fehér színűre. A jobb szeme alatt található egy sötét árnyalatú könnycsepp. Azelőző maszkkal ellentétben ez már nem világít.

Érdekességek

☆ 2008 - 2009 között börtöben volt, mivel verekedett egy paparazzival.
☆ A kedvenc dala ami le van rögzítve, a S.C.A.V.A az American Tragedy-ről.
☆ Van egy lánya, akit Avának hívnaj, és egy barátnője, akit Asiának.
☆ Közreműködött a Kisses for Kings "The Only Ones" című dalánál.
☆ Fél a magasban.
☆ Nagyon versenyképes.
☆ Charlie és J-Dog és Johnny már az óvoda óta barátok.
☆ Az Instagramon "johnny3tearsoffical" néven találjuk meg.
☆ A Twitter fiókja a "johnny333tears" nevet viseli.

Sikerek

A banda több, mint 2 millió lemezt adott el az USA-ban, de világszerte több, mint 3 milliót. A Hollywood undead 3. albuma 2013. január 8-án jelent meg. Az album a Notes from the Underground néven jelent meg.



Zenekarai:

George Ragan (Johnny 3 Tears) dalszövegek:



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább