Ne játsszá - Balkan Fanatik és ManGoRise közös dalpremier

A „Ne játsszá” egy szerelmi témát derűsen, könnyedén bemutató, népzenei elemekkel is fűszerezett, újszerű hangzásvilágú nóta, a Balkan Fanatik és a ManGoRise első közös dala.

A ManGoRise stílusa a mainstream pop és az underground különleges elegye, melyeket a zenekar játszi könnyedséggel vegyít. Inspirálja őket a hip-hop, a drum&bass, a jazz, a funky és a dubstep is. A csapat egyedülálló módon minden szerzeményt önállóan önt végleges formába: maguk írják és hangszerelik dalaikat, klipjeiket az első kockától a publikálásig maguk menedzselik. Így születnek az olyan dalok, mint a Szó nem elég című nóta, amely immár 8,5 milliós megtekintés felett jár a videómegosztón. 

ManGoRise dalszövegek itt!

A Balkan Fanatik a hazai zenei élet a stílus nagy öregje, a zenekar, amelytől garantáltan mindig minőségi muzsikát kapunk: a magyar népzenei és az elektronikus elemek különleges elegyét, amely tavasztól őszig nem csak a a hazai gasztroesemények kihagyhatatlan eleme. A zenekar a téli hónapokban új dalokon dolgozott, melyek közül már a nyári bulikon hallhat is majd a közönség.

E két formáció együttműködésének első eleme a a Ne játsszá című dal és a hozzá tartozó klip is.Balkan Fanatik dalszövegek itt!

“Számomra hihetetlenül felemelő, ha olyan zenésztársakkal hoz össze a sors, akiknek a zenei világa, elképzelése hozzátesz az enyémhez. Akikre az első pillanatban felkapom a fejem, mert egyénenként, és csapatként egyaránt nagyszerűen működnek, és még emberileg is kompatibilisek vagyunk, ezért úgy gondolom, hogy jó az irány. Hálás köszönet a közös munkáért a ManGoRise-nak. Folytatás következik, addig is Nejátsszá (a szívemmel.)” - mondta a dal kapcsán Bagóczky Lívia, a Balkan Fanatik énekesnője.


További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább