Jencarlos Canela

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 9484 alkalommal

Bemutatás:

Biográfia:

1988. április 21-én Miamiban született, kubai szülők gyermekeként. Édesanyja Lisette, apja Heriberto Canela. Három testvére van: Anette, Erick és Jason. Öccse a Telemundo legújabb felfedezettje, s testvére szerint még nála is tehetségesebb. 2006-ban kitüntetéssel végzett a neves művészképzőben a New World School of the Arts-ban.encarlos életét már gyerekkora óta a művészet lengi körül. Kisfiúként mindig előadásokat tartott a családnak. 12 évesen kezdett el zenélni az általa alapított Boom Boom Pop nevű zenekarban. 2002-ben kivált és szólókarrierbe kezdett. 2006-ban Jencarlos dalát, a Ride it like-ot választották a Ford egyik kampányának népszerűsítésére, melyhez kisfilm is készült. Ezzel a minden idők legjobb Ford reklámarca címet is kiérdemelte. Több nyelven komponál dalokat. Gitáron, zongorán és dobon is játszik.

2009. november 10-én megjelent a várva várt album Búscame címmel, melyről az Amor Quédate című dal egyből a zenei listák élére került. A következő nyáron Miguel Varoni rendezésében elkészült az album címadó dalához egy kisfilm. Harmadik videóklipje 2010. december 13-án jelent meg, a második stúdióalbum első kimásolt kislemezéhez a Mi corazón insistéhez. A klipet ezúttal Jesse Terrero rendezte. Ezt követően több ízben kezdett együtt dolgozni Pitbullal. A kubai rapper spanyol nyelvű albumán volt először hallható közös daluk, a Tu Cuerpo, melynek videóklipjét 2011. február 23-án mutatták be a Telemundo Al Rojo Vivo című műsorában. Ám a két zenésznek nem ez volt az utolsó közös munkája.

Jencarlos második szólóalbuma 2011. június 21-én került a boltok polcaira. Már jóval a megjelenés előtt napvilágot láttak az albumra vonatkozó hírek. A lemezre felkerült dalok között szerepel egy-egy duett Gilberto Santa Rosával és José Felicianóval, de helyt kapott rajta a Baila baila is, melyben Pitbull és az El Cata nevű dominikai rapper is közreműködött.

2011-ben felkérték, hogy ő énekelje fel a HOP című mesefilm betétdalának spanyol változatát a Caramelót. A dal eredeti változatát Bruno Mars adja elő. Egyébiránt Mi corazón insiste című dala lett az azonos címet viselő telenovellájának főcímdala is.

Jencarlos Canela dalszövegek (39 db):

Aleluya video

All I Need Is Your Love video

Amor Bañate video

Amor quedate hun video

Baila,Baila video

Bailar Contigo video

Bandera Blanca video

Buscame hun video

Dime hun video

Donde Estará Mi Gran Amor video

Dos Amigos video

Enjoy video

Es Tan Triste video

Estes donde Estes hun video

I Love It video

Irreparable hun video

Junto A Ti video

Llegas Tú video

Llévame Al Cielo video

Mas Fuerte Que Yo video

Mas Sabe El Diablo De Amores video

Mi Corazón Insiste hun video

Nadie Como Yo video

No Te Voy A Perder video

Nos Perdimos Otra Vez video

Porque Aun Te Amo hun video

Quiero Despertar video

Salvame video

Si La Ves video

Si Supieras Cuanto Te Ame video

Siempre Te Amare video

Solo Quiero Tu Amor video

Tu Sombra video

Tu Veneno video

Un Nuevo Dia video

Una Lágrima No Basta video

Una Noche video

Una Señal De Amor video

Volveré video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább