Justin Bieber

Zenei irányzat: Pop
Albumok: 10 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 38642 alkalommal

Bemutatás:

Biográfia:

Kezdetek:

A fiatal Justin mindig is szeretett énekelni. Édesanyja, Pattie barátai gyakran jártak át hozzájuk zenélni, ekkor figyeltek fel a kis Justin tehetségére. Két évesen kezdett dobolni, majd később megtanult gitározni, trombitázni illetve zongorázni. Justin nem csak otthon, hanem a templomban és az utcán is tündökölt. Mindenki felfigyelt a fiatal fiú tehetségére. A Stratford-i tehetségkutatón második helyezést ért el. Pattie szorgalmasan töltötte fel a videókat a youtubera, mivel más államokban is éltek rokonaik, illetve barátaik, akik kérték hogy Justin énekeljen nekik. Justin akkoriban kezdett ismerkedni a youtube-al, így azt mondta, inkább töltsék fel oda a videókat, és az érdeklődőknek küldjék el a linkeket. Rövid idő múlva észrevették, hogy nem csak a családok és a barátok gratulálnak a fiatal tehetségnek.

2008-ban, Scooter Braun egy baráti összejövetelről ért haza, mikor észrevette Justin egyik videóját. Aretha Franklintől adta elő a Respectet. Scooter végig nézte a videókat, és rövid időn belül szinte megszállott lett. Elhatározta, hogy megkeresi Justint. A találkozóra nehezen került sor. Justin édesanyja Pattie először nem akart találkozni Scooterrel, majd végül a menedzser meggyőzte őt, hogy menjenek el Atlantába,és felvegyenek pár számot, utána pedig ők dönthetik el, hogy aláírják-e a szerződést.

Miután Justin elutazott Atlantába, elkezdték az előkészületeket. Scooter elvitte Justint a stúdióhoz, ahol találkoztak Usherrel, aki akkor még mit sem tudott a fiatal tehetségről. A sikerhez vezető út göröngyös volt. Scooter mindent megtett, hogy elindíthassa Justin karrierjét, ám a fiúval a kiadók nem foglalkoztak. A válasz a legtöbb helyen az volt, hogy a fiúnak nincsen háttere, így szinte mindig zárt ajtókba ütköztek. A menedzser tudta, hogy adni kell egy lökést a fiúnak, így készítettek egy videót Justinnal, amiben Usher is feltűnt,aki akkor már meghallgatta a fiút, és elámult a tehetségén.

Usher segítségével, Scooter megszervezett egy találkozott L.A. Reid-el, aki nem sokkal később lemezszerződést ajánlott a fiúnak, ám még ő sem hitte hogy a fiú ekkora sikereket fog elérni.

Justinék Atlantába költöztek, majd megkezdték a munkálatokat.



Karrier:

2009-ben a One Time lett az első kislemez, ám a rádiókban nem akarták leadni a fiú első számát, mondván még túl fiatal. Így hát Scooter úgy döntött, hogy útra kelnek, és megpróbálnak minnél több kisebb fellépést elvállalni. A siker nehezen jött, de Justin nem adta fel. Rádiókba jártak, ahol eljátszotta a One Time akusztikus verzióját, és elérte, hogy az emberek meghallgassák őt. Később ez a kislemez tíz országban került a slágerlisták legjobb 30 száma közé. A dalt nem sokkal később követte Justin debütáló albuma, a My World, mely 2009. november 17-én jelent meg és platinalemez lett az Egyesül Államokban. Ő lett az első előadó, akinek a legelső albumáról hét dala is felkerült a Billboard Hot 100-as listájára.

Nem sokkal később, Justin megjelentette első albumának, a My World-nek a folytatását, ami a My World 2.0 címet kapta. Az album 2010. március 23-án jelent meg, és számos országban került az albumlisták élére. Az albumról az első kislemez a "Baby" lett, melyben Ludacris is közreműködött. Ez a videó kivívta magának a Youtube legnézettebb videója címet. A "Baby-t" hamarosan további digitális kislemezek követték, úgy mint az "Never Let You Go", és a "U Smile" melyek szinten jó eredményt produkáltak. Az album második fizikai formátumban megjelent kislemeze a Somebody to Love lett. A dal remixváltozatában Justin Bieber mellett Usher is énekel.

2010. június 23-án Justin elindult első saját koncertturnéjára a My World és My World 2.0 népszerűsítésére, melynek legfontosabb célállomása a Madison Square Garden volt, amire a jegyek nem kevesebb, mint 22 perc alatt fogytak el.

2010-ben Justin számos előadóval közreműködött. Kettő, a "We Are the World 25 for Haiti" és a "Wavin' Flag" jótékonysági célúak, míg az "Eenie Meenie" című dalt barátjával, Sean Kingston-nal vették fel.

Még ugyanebben az évben Justin közreműködött a "Karate Kölyök" című film betétdalában is. A szám címe "Never say Never", és ezt a dalt nem mással rögzítette, mint a film főszereplőjével, Jaden Smith-el. Később, ugyanezzel a címmel jelent meg saját filmje, mely bemutatja a sikerhez vezető útját. A filmet 2011 február 11-én mutatták be, és nagy sikert aratott az Egyesült Államokban. A filmben feltűnik többek között Miley Cyrus, Usher , Jaden Smith , Snoop Dogg és még sokan mások.

2011-ben Justin kiadott egy karácsonyi albumot, mely az "Under The Mistletoe" címet viseli. Az albumról öt dalhoz készítettek klipet, az egyikben Mariah Carey is feltűnik, és együtt éneklik az egyik leghíresebb karácsonyi számot az "All I want for Christmas is you-t"

2011 végén Justin elkezdte harmadik albumának, a "Believe"-nek a munkálatait. 2012 februárjában Justin a twitteren tette közzé, hogy az albumról az első kislemez Márciusban kerül majd bemutatásra. Márcisuban a "The Ellen DeGeneres Show-ban" Justin elárulta hogy az új kislemez a "Boyfriend" címet viseli, és március 26-án kerül majd a boltok polcaira. A számot Mike Posner segítségével alkotta meg, és rögtön a második helyen nyitott a U.S. Billboard Hot 100 chart-on.


Justin harmadik albumát Június 19-én jelentették meg. Justin mellett az albumon hallható még Nicki Minaj, Drake , Big Sean és Ludacris. A "Believe" című korongon 16 új dal található. Közülük már kettőhöz készített is videoklipet. A lemezből az első héten 374,000 példány kelt el. Ezzel 2012-ben az ő albuma lett legsikeresebb új album az USA-ban. Ez Justin negyedik Nr.1 albuma.A "Boyfriend" klipje május 3-án, az "As Long As You Love Me" kisfilmje pedig augusztus 1-én került fel az énekes VEVO csatornájára, ezeket pedig a Nicki Minjal közös szerzeménye követte, a "Beauty and a Beat".

2012 szeptemberében útnak indult, hogy népszerűsítésre új albumát. A turné a "Believe Tour" címet kapta.

2012 december 14-én The Ellen DeGeneres Show-ban Justin bejelentette, hogy tervez kiadni egy akusztikus albumot, mely a "Believe Acoustic" címet fogja viselni. A tervek szerint az album január 29-én meg is jelent, az ismert dalok mellett plusz bónusz számokkal.



Magánélet:

Justin imád sportolni, ezért nem is meglepő, hogy jótékonysági meccseken is részt szokott venni. A kedvencei közé tartozik a kosárlabda, és a hoki. Jó barátságot ápol Sean Kingstonnal és Jaden Smith-el is. Justint az elmúlt évek alatt több fiatal sztár hölggyel hozták össze, köztük Miley Cyrussal, és Jasmine Villegassal, akivel még egy csók is elcsattant. 2010 végétől 2013 elejéig egy párt alkotott Selena Gomezzel, akivel hosszas vívódások után szakítottak. 2012-ben megszerezte a középiskolai diplomáját.

Justin Bieber dalszövegek (139 db):

All Around The World (feat Ludacris) hun video

All Bad hun video

All I Want Is You hun video

All That Matters hun video

As Long As You Love Me (Audio) ft. Big Sean hun video

Baby Acoustic Version hun video

Backpack (feat. Lil Wayne)

Be Alright hun video

Beauty And A Beat hun video

Believe hun video

Bigger hun video

Born To Be Somebody hun video

Boyfriend hun video

Boyfriend hun video

Can't live without you hun video

Catching Feelings hun video

Children (feat. Skrillex) video

Christmas Eve video

Cold Water (ft. Major Lazer) video

Come Home To Me video

Common denominator hun video

Cry me a river and Heartless video

Deja Vu

Despacito (ft. Luis Fonsi & Daddy Yankee) video

Dr. Bieber hun video

Drummer boy video

Eenie Meenie hun video

Fa la la video

Fairytale video

Fall hun video

Favourite girl hun video

feat. Jessica Jarrell - Overboard hun video

First dance (feat. Usher) hun video

First dance ft. Usher hun video

Forever video

Freestyle Rap (Otis) video

Happy New Year video

hard 2 face reality video

Heartache

Heartbreaker video

Hey Girl video

Home This Christmas video

How To Love (Remix) video

I would video

I'll Show You hun video

I'm the One video

Justin Bieber Freestyle hun video

Latin Girl hun video

Let Me Love You (ft. Dj Snake)

Life Is Worth Living video

Love Me Like You Do video

Love Yourself hun video

Make you believe video

Mama's Boy video

Maria hun video

Mark My Words video

Memphis

Mi amor video

Mistletoe hun video

Never let you go hun video

Never Say Never hun video

Next 2 U (ft. Chris Brown) hun video

No Pressure (feat. Big Sean) video

No Sense (feat. Travis Scott) video

Nothing Like Us hun video

Ohama Mall hun video

Old School Flow video

One Less Lonley Girl hun video

One Love video

One Time hun video

Out of Town Girl

Overboard hun video

Pick me hun video

Pray hun video

Pray (from My Worlds Acoustic) hun video

Purpose video

Rich girl (with Soulja Boy) hun

Ride video

Ride (NEW 2010) hun video

Right Here (feat. Drake) video

Right Here (ft. Drake) video

Runaway Love hun video

Set A Place At Your Table hun video

Shawty Lets Go video

She Don't Like the Lights hun

Shut Up Girl

Silent night video

So Sick hun video

Somebody to Love hun video

Someday At Christmas hun video

Sorry video

Speaking in tongues shawty mane hun video

Stuck in the moment hun video

Stuck In The Moment Acoustic Version video

Swag So Mean video

Take You video

That Should Be Me hun video

Thinking about you video

This Dream Is Too Good

Thought Of You video

Turn To You video

Turn To You (Mother's Day Dedication) hun video

Twerk (ft. Miley Cyrus and Lil Twist) video

U Smile hun video

Uh oh video

Up hun video

What Do You Mean? hun video

Where Are You Now hun

Where are you now (Studio version) hun video

Won't stop hun video

Yellow Raincoat video

You and Me hun video

You and me / I'll Be video

You Leave Me Breathless video

You want me video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Noemi_Belieber Hozzászólás ideje: 2011-06-24 11:24:11

Utolsó bejelentkezés:
2011-10-16 01:01:50

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Aki szeretii az jöjjön fel ide: http://justinbieber.fan-site.hu
Nekem az egyik kedvencem..nagyon szeretem a zenéjét..és hogy a semmiből indulva eddig eljutott ahol van.:'D

fanni lady Hozzászólás ideje: 2011-05-16 17:37:26

Utolsó bejelentkezés:
2011-11-01 21:06:47

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Szerintem ebben a dalban elénekli azt amit gondol...és nem egy bunkó aki csak magára gondol hanme szeretne segíteni másokon...És nagyon jól sikerült <3

Doccy Hozzászólás ideje: 2011-05-08 10:57:42

Utolsó bejelentkezés:
2012-02-05 12:14:55

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Én tudtam róla sztem nagyon jól sikerült (L)

kidrauhl Hozzászólás ideje: 2011-04-28 11:33:15

Utolsó bejelentkezés:
2014-01-15 19:12:49

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Tudtok róla, hogy ehhez van már klip is ? ^^

er.dorottya Hozzászólás ideje: 2011-04-17 13:49:57

Utolsó bejelentkezés:
2015-09-26 12:42:29

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Mindegy,azért köszi!:)

Brigcsyke Hozzászólás ideje: 2011-04-16 09:29:54

Utolsó bejelentkezés:
2012-10-27 21:34:34

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

er.dorottya:)..sajnálom, de gőzöm sincs honnan szedtem le.szivesen segitettem volna..

fridi015 Hozzászólás ideje: 2011-04-14 06:53:14

Utolsó bejelentkezés:
2014-01-20 19:43:30

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Nagyon, nagyin szép.... :D THE BEST :D

LittleBieber Hozzászólás ideje: 2011-04-04 14:19:03

Utolsó bejelentkezés:
2011-05-12 15:20:25

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Jajj ez a szám naon jó ^^ <3333

Doccy Hozzászólás ideje: 2011-04-03 12:19:08

Utolsó bejelentkezés:
2012-02-05 12:14:55

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Nagyon imádooooooom ♥ Ha lesz koncert akk ki jön? Én elméletileg megyek :D

er.dorottya Hozzászólás ideje: 2011-03-26 13:45:06

Utolsó bejelentkezés:
2015-09-26 12:42:29

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Brigcsyke!Naon jó a képed!Honnan szedted?Lécci írd meg!:)

Petruska0423 Hozzászólás ideje: 2011-03-24 17:52:20

Utolsó bejelentkezés:
2011-07-08 22:47:45

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

ja és am sztem is hülyeség hogy itt szidják mer akkor minek hallgatják meg, keresik meg a dalszöveget?

Petruska0423 Hozzászólás ideje: 2011-03-24 17:51:05

Utolsó bejelentkezés:
2011-07-08 22:47:45

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

láttam hogy Evii10 megadta "justin msn címét"...sztem ez hülyeség mer az még kb 1%ig hihető h megismerkedtél vele de olyan ne akarjon vele msn-ezni aki ideirja h fordítsátok le lécci ezt meg azt...mer nem valószínű h tud magyarul!!!!! am én is naggyon szeretem<3<3<3<3

Brigcsyke Hozzászólás ideje: 2011-03-23 16:17:39

Utolsó bejelentkezés:
2012-10-27 21:34:34

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Wááá^^Imáádom<3

justin98 Hozzászólás ideje: 2011-03-23 13:09:19

Utolsó bejelentkezés:
2012-09-04 15:38:37

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

én imádom a szövegét mint őt ....jeah de én szerintem a legjobb száma a never say never...

Csajesz Hozzászólás ideje: 2011-03-17 17:15:52

Utolsó bejelentkezés:
2011-07-07 14:47:05

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Nekem meg az U smile-t :( rendes angol szöveg meg rendesen le is fordítottam

kidrauhl fan Hozzászólás ideje: 2011-03-17 16:52:47

Utolsó bejelentkezés:
2013-03-20 18:57:27

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

nem tették még fel a Born to Be Somebody-t!!!!! :(

Sweety...Petra... Hozzászólás ideje: 2011-03-15 18:58:32

Utolsó bejelentkezés:
2011-03-15 20:07:17

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

cool song`! <3

Sweety...Petra... Hozzászólás ideje: 2011-03-15 18:58:11

Utolsó bejelentkezés:
2011-03-15 20:07:17

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

kidrauhl fan Hozzászólás ideje: 2011-03-14 17:09:30

Utolsó bejelentkezés:
2013-03-20 18:57:27

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

én tudtam :D

DócyCicaa* Hozzászólás ideje: 2011-03-14 15:14:07

Utolsó bejelentkezés:
2013-03-24 17:38:54

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

[*** moderálva ***] március 1.-jén volt a szülinapja, nem 3.-án. xD

kidrauhl fan Hozzászólás ideje: 2011-03-13 17:10:28

Utolsó bejelentkezés:
2013-03-20 18:57:27

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Képzeljétek, JB-fanok; jó hír megjelent a That Should Be Me (ft. Rascal Flatts)-nek a klipje... még nem láttam de remélem tök jó :D

Hurricane Hozzászólás ideje: 2011-03-13 13:25:39

Utolsó bejelentkezés:
2020-10-22 21:28:01

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

nem ismerem minden számát, de ez a Pray gyönyörű... kedvenc ♥

eni_scene Hozzászólás ideje: 2011-03-12 11:33:21

Utolsó bejelentkezés:
2015-06-19 16:49:50

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

szerintem tök jó JB hanga meg minden de ez már túlzás 1 ha egy embernek nem tetszik valami meg se nézi magasról leszarja. akkor te mért is nézed h itt ad magad szánalmas-.-"

er.dorottya Hozzászólás ideje: 2011-03-12 11:24:15

Utolsó bejelentkezés:
2015-09-26 12:42:29

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Na ezt én se értem hogy aki utálja JB-t az minek jön fel és kezdi el szidni?!Én nem vagyok rajongó de szeretem a számait és nem ócsárolom a kinézetét sem.

Csajesz Hozzászólás ideje: 2011-03-11 19:50:35

Utolsó bejelentkezés:
2011-07-07 14:47:05

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

ez szörnyű-.- miért kell fordítót használni? akkor ne fordítsd le mert így semmi értelme

kidrauhl fan Hozzászólás ideje: 2011-03-11 18:29:39

Utolsó bejelentkezés:
2013-03-20 18:57:27

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

én még mindig nem tudom megérteni azokat az anti-bieber-fanokat, akik feljönnek a zeneszövegnek ennek a részére és el kezdik ócsárolni JB-t. Én eltudom fogadni, ha valaki nem szereti de akk minek foglalkozik vele? így hogy beszél róla csak még híresebb lesz, mert még többen beszélnek róla.... nap, mint naP SZEMBESÜLÖK OLYAN EMBEREKKEL AKIK ELKEZDENEK SZIDNI, HOGY hogy lehet ennyire béna ízlésem, hogy ilyen nyálgépeket hallgatok... most nem azért de én sem megyek oda a tokio hotelhez vagy espéhez és mondom neki ****************************** és még sok-sok minden... na csak ennyit akartam

er.dorottya Hozzászólás ideje: 2011-03-05 10:15:00

Utolsó bejelentkezés:
2015-09-26 12:42:29

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Mért nem fogadják el az egyik dalszöveg leforditását??

Szanduss. Hozzászólás ideje: 2011-02-27 08:51:38

Utolsó bejelentkezés:
2014-03-12 13:48:48

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

azt nem értem,hogy itt az elején egy csomó mindenki írta,hogy így fúj úgy fúj..hogy akik nem szeretik azok minek vannak itt minek írnak komit??-.- JB<333

er.dorottya Hozzászólás ideje: 2011-02-25 17:00:51

Utolsó bejelentkezés:
2015-09-26 12:42:29

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Nekem annyira tetszik ez a szám!És a szövege is nagyon szép!

Csajesz Hozzászólás ideje: 2011-02-24 15:10:48

Utolsó bejelentkezés:
2011-07-07 14:47:05

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

ez sem valami jól van lefordítva,már bocsi.De aki a google fordítót vagy a webfordítót használja az minek fordít? semmi értelme nincs annak amit lefordítasz

dorcika222 Hozzászólás ideje: 2011-02-20 10:37:56

Utolsó bejelentkezés:
2011-11-29 19:53:53

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

ez azért szép tőle amikor hallgatom mindig lefagyok, elgondolkozok a dalon :)

er.dorottya Hozzászólás ideje: 2011-02-15 17:44:32

Utolsó bejelentkezés:
2015-09-26 12:42:29

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Hát eléggé!!!

kákabelü Hozzászólás ideje: 2011-02-14 14:29:29

Utolsó bejelentkezés:
2015-03-04 22:38:46

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Na aki ezt fordította, elég gyenge lehet angolból !!!

er.dorottya Hozzászólás ideje: 2011-02-14 14:09:38

Utolsó bejelentkezés:
2015-09-26 12:42:29

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Szerintem nem megy neki valami jól a rap!!!Most hallgattam...borzalmas!!!

Moonlight94 Hozzászólás ideje: 2011-02-13 10:44:44

Utolsó bejelentkezés:
2011-04-08 19:09:19

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Annyira szeretem ezt a számot... ám meg child szerintem nem kéne ilyen hülyén kinyilvánítani a véleményedet, lehet azt kulturáltabban is. Lesül róla h milyen vagy -.-"""

dorkatanyer Hozzászólás ideje: 2011-02-12 18:04:27

Utolsó bejelentkezés:
2011-03-25 13:39:49

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

játsza a nagy fiút!!! haha

dorkatanyer Hozzászólás ideje: 2011-02-12 18:02:51

Utolsó bejelentkezés:
2011-03-25 13:39:49

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

utálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! olyan ocsmány XP

child Hozzászólás ideje: 2011-02-10 16:59:23

Utolsó bejelentkezés:
2013-05-24 16:34:49

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

JB<3timi .. Justin ezzel a segélyekkel csak másokat utánoz..szerintem inkább magának hajtaná be a money-t.. Raphaello.. :D szerintem is fél év XD.. :D .. JB egy szánalmas vesztes,no hang,no music.. egy nagy nyuszi kaki az egész. persze nekem is lehet véleményem.kész.elmondtam.sosem fogom szeretni. főleg ezt a buzis külsőt nem. felőlem veszekedhettek is velem,nem fog megváltozni a kis díszbuziról a véleményem. számomra egy nagy nulla. ideje a süllyesztőbe menni. :) ( justin gay bieber) .. csáócsáó

hayleyp Hozzászólás ideje: 2011-02-07 21:56:33

Utolsó bejelentkezés:
2011-02-07 22:30:40

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

az elején utáltam, de most birom:)

hayleyp Hozzászólás ideje: 2011-02-07 21:55:23

Utolsó bejelentkezés:
2011-02-07 22:30:40

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

kidrauhl!!!! megadnád a linkét a Justin kifújolásánask?

Raphaello Hozzászólás ideje: 2011-02-06 12:18:39

Utolsó bejelentkezés:
2012-12-23 21:12:48

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Hát egyáltalán nem illenek egymáshoz. Selena egy másik sráchoz jobban illene. Meg igazad van, nem fog tovább tartani, ugyanis Selena már meg is "csalja" JB-t :P :D és valljuk be: jól teszi :D

kidrauhl Hozzászólás ideje: 2011-02-06 11:46:04

Utolsó bejelentkezés:
2014-01-15 19:12:49

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Bár egyes lányokat hosszabb ideig is szeretett :) Majd meglátjuk , mi lesz ebből :)

kidrauhl Hozzászólás ideje: 2011-02-06 11:43:33

Utolsó bejelentkezés:
2014-01-15 19:12:49

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Szerintem egymáshoz illenek, de ez a kapcsolat sem tart tovább 1-2 hónapnál. ( szerintem legalábbis )De csak azért, mert a csajait hónaponta váltogatta eddig :/

Raphaello Hozzászólás ideje: 2011-02-06 11:31:24

Utolsó bejelentkezés:
2012-12-23 21:12:48

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Igen, de azt nézd meg, h egyáltalán nem illik Selena-hoz JB :)

kidrauhl Hozzászólás ideje: 2011-02-04 19:44:59

Utolsó bejelentkezés:
2014-01-15 19:12:49

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Ó, és nem, nem justin-bieber.hu-ról tudtam meg :) Én fészbukon láttam a dolgot egy videó kapcsán, ahol ölelgetik és ha jól emlékszel egyszer megcsókolják egymást.

kidrauhl Hozzászólás ideje: 2011-02-04 19:42:40

Utolsó bejelentkezés:
2014-01-15 19:12:49

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Most megpróbálom figyelmen kívül hagyni a Justin ellenesek negatív kritikáját. Nem lesz nehéz, hiszen nem adok a véleményükre :) nekem az a fontos, hogy mi az én véleményem, és persze a Justin fanoké. Nos, kedves kidrauhl fan! Úgy gondolom, hogy Selena és Justin sokkal jobb párt alkotnak, mint Jasmine Villegassal. Ha olvastad, a BRAVO valamelyik ( sajnos már nem tudom, melyik ) számában azt írták, hogy Jasmine más fiúkkal is flörtöl, legfőképp egyik táncosával, Eric Hedmannel. Ez nem igazán azt mutatta, hogy igazán szereti Justint. Remélem Selenával jobb párkapcsolatban lesz része :) Mellesleg ma találtam egy videót, amin kifújolják Justint egy kosármeccsen. Ha kell a link, írjatok üzenetet :)

Raphaello Hozzászólás ideje: 2011-02-04 18:43:45

Utolsó bejelentkezés:
2012-12-23 21:12:48

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

LaGirl222: 1-2 év, viccelsz?? Szerintem félév múlva már a süllyesztőben lesz xD

LaGirl222 Hozzászólás ideje: 2011-02-04 12:36:59

Utolsó bejelentkezés:
2011-02-04 13:30:29

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Tisztáznék valamit.Egy 16 éves kamaszfiú, akiből sztár lett.Eddig teljesen rendben van minden.Ott van a baj, hogy a tehetsége az énekléshez nincs meg amit a kis tiniknek észre kellene venni.A zene amit játszik, borzalmas,nyálas pop az egész, és az istenítői is éretlen kislányok még, akik nem tudják értékelni, illetve megítélni a zenét, és a külső alapján, úgymond "cukiság" alapján ítélik meg a sztárokat.Nagyképű srác, és nincs benne semmi, ami "helyes" lenne, magyarán szólva olyan mint egy jól táplált 8éves(ahogy azt Liafen mondta).Az az erőltetett mosoly...Borzalmas.Tucatzenét játszik, ami még inkább erősíti róla a negatív véleményemet.Számomra is fura hogy egy éves pályafutása ellenére önéletrajzi könyvet ír.Beképzeltnek tűnik, de semmi oka elbíznia magát, hiszen a rajongói is csak éretlen kislányok ahogy azt feljebb megemlítettem.Sajnos rossz hatással van rá a hírnév, és sosem fogom szeretni.Figyeljétek meg, egy-két év múlva ő is a süllyesztőben fogja végezni!

Viircsú Hozzászólás ideje: 2011-02-03 07:46:51

Utolsó bejelentkezés:
2012-07-21 14:41:04

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

imádom ezt a számot és Justint is.! ♥ bizony,nagyon tehetséges. ;D

Aliin Hozzászólás ideje: 2011-01-27 16:04:23

Utolsó bejelentkezés:
2013-03-25 21:37:35

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Imáádom ♥ Justin fantasztikus! Elképesztő,hogy mennyire tehetséges :D(Ł)

prebi Hozzászólás ideje: 2011-01-25 14:47:22

Utolsó bejelentkezés:
2013-04-01 11:56:33

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

nem tudom ki fordította, de ritka rossz legalább átírtad volna

JB<3timi Hozzászólás ideje: 2011-01-23 11:30:08

Utolsó bejelentkezés:
2011-01-23 12:18:53

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

sziasztok.hát én is nagyon szeretem justint<3 sztem fantasztikus hogy segít másokon és h mindent felad hogy a elmenjen ijen beteg emberekhez.justinnak a rajongók jelenti a világot,hiszen mondta h a rajongók táplálják belé a szeretetett.és annyi ember szereti őt.tehetséges és ezt nem 1x bizonyította már.ms csak azért féltékeny rá mert ő a semmiböl lett híres ember.de ezt becsülni kell.ő harcol azért hogy a rajongók szeressék úgy ahogy eddig szerették.nem beképzelt hiszen nem váh fel h híres.és szegényt annyi mindenki csak a pénze meg a híressége miatt szeretik.és ez nem szép dolog.hát nagyából ennyi:D justin bieber<3<3

ropi44 Hozzászólás ideje: 2011-01-18 19:30:19

Utolsó bejelentkezés:
2015-02-12 22:50:08

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Dehogy beképzelt ott a pray nézd meg azt én még fiú létemre is szeretem XD

lola fanocska Hozzászólás ideje: 2011-01-14 18:25:22

Utolsó bejelentkezés:
2011-11-26 09:15:53

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

eddig nem nagyon szerettem Justint mert én is azt hittem h teljesen beképzelt, de már nem ebben klipben igen jól látszik hogy törődig az emberekkel.... am egy énekesnél tényleg nem a kinézet a lényeg :D

kidrauhl fan Hozzászólás ideje: 2011-01-13 17:34:19

Utolsó bejelentkezés:
2013-03-20 18:57:27

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

én is teljesen egyet értek veled kidrauhl! ja én tudtam :) (gondolom te is justin-bieber.hu-ról:) szted összeillenek v mit gondolsz róluk?

kidrauhl Hozzászólás ideje: 2011-01-10 14:41:32

Utolsó bejelentkezés:
2014-01-15 19:12:49

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Nagyon szépen köszönöm az egyetértéseteket. Jó tudni, hogy másoknak is ez a véleményük :) Amúgy tudtátok, hogy Justin megint jár Selenával? ha kell vlkinek a videó linkje az írjon nekem. És fannidorottyának: ezzel most magad ellen beszéltél :D

Csajesz Hozzászólás ideje: 2011-01-07 15:29:15

Utolsó bejelentkezés:
2011-07-07 14:47:05

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

ennek már elküldtem a rendes fordítását,de nem raktátok be??

fannidorottya Hozzászólás ideje: 2011-01-03 08:27:54

Utolsó bejelentkezés:
2013-12-24 01:16:52

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

kidrahul,sztem is igazadvan hogy nem csak a külső fontos és tényleg jó szövege van a számainak,de nem úgy van hogy a dalszöveget nem ő írja?Én nem vagyok olyan nagy fan hogy ezt tudjam,de sztem nem ő írja....egyébként sztem is cuki,főleg ahogy mosolyog...:D

Bettuss Hozzászólás ideje: 2010-12-31 19:39:54

Utolsó bejelentkezés:
2011-04-15 16:45:41

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Én is teljes mértében egyetértek kidrauhl-lal ő legalább nem fél elmondani a véleményét...:) Megvalva az igazat a klip nagyon jó és a szám leírhatatlan érzelmekkel teli...olyan szívszorongató...:(

jaden Hozzászólás ideje: 2010-12-30 20:04:03

Utolsó bejelentkezés:
2011-03-28 15:25:32

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Szerintem kidrahulnak nagyon is igaza van!!

krisss Hozzászólás ideje: 2010-12-29 17:58:54

Utolsó bejelentkezés:
2011-11-30 13:48:58

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Szerintem kidrauhl nagyon jol megfogalmazta azt amit en akartam irni.Nekem is ez a velemenyem.Egy embert nem azert kell szeretni mert cuki aranyos... Nem mindig a kulso a fontos. Nagyon szeretem Justin't.Szeretem hallgatni a szamait.Justin't eddig is es ezutan is fogom szeretni.:D A pray cimu szamat kulonosen szeretem mert itt derul ki h nem is bekepzelt ahogy ezt a tobbiek gondoljak es szereti,torodik az emberekkel."Az ismeretlen emberekkel". Mnah eddig ennyi...:P:):D

edikeh Hozzászólás ideje: 2010-12-28 12:07:21

Utolsó bejelentkezés:
2012-03-08 21:41:39

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

nekem nagyon nagyon tetszik ez a szám és a szövege is <3

Kidrauhl_xo Hozzászólás ideje: 2010-12-25 13:35:39

Utolsó bejelentkezés:
2015-06-21 18:47:07

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Kidrauhl igazad van :D... a lassúbb számai amúgy sokkal szebbek meg minden... és igen a klippből meg a szövegből is látszik hogy törődik az emberekkel :)éés belűl még aranyosabb mint kíívűl :p*-*

kidrauhl Hozzászólás ideje: 2010-12-22 10:30:53

Utolsó bejelentkezés:
2014-01-15 19:12:49

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Már meg ne haragudjatok. Titeket nem érdekel más, csak hogy hogyan néz ki, és hogy pörgős-e a dalainak a ritmusa? A pray-nek köszönhetően egész más véleményem van Justinról, mint eddig. Sokan beképzeltnek hiszik / hitték. De most van ez a dal. A pray. Elég a klippet látnom, és tudom, hogy ő nem az, akinek sokan hiszik. Nem beképzelt. Törődik másokkal. Az éhezőkkel, a nincstelenekkel... Engem sosem a kinézete érdekelt, hanem amiről énekel. Most nem kell engem majd leszólni azért amit mondtam. Megmondhatom a véleményemet. Idegesít, hogy egyesek csak a külseje miatt kedvelik, meg mert híres, és nem érdeklik, mit énekel... Csak ennyit szerettem volna.

Lolika11 Hozzászólás ideje: 2010-12-18 20:06:14

Utolsó bejelentkezés:
2012-09-10 21:39:49

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

i ♥ Justin hogy lehet wki ilyen cuki ? :))) :$ Imádom :$

kimie Hozzászólás ideje: 2010-12-16 13:51:56

Utolsó bejelentkezés:
2011-10-23 14:08:17

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

szerintem non sokat változott a hangja :D DE nagyon jó ez a szám <3

Lucipaci Hozzászólás ideje: 2010-12-13 15:46:47

Utolsó bejelentkezés:
2011-02-25 09:47:44

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

♥♥♥Ilove Justin!♥♥♥ Nem tud valaki egy oldit ahol megvan ennek a zongorakottija? Ugy szeretnem elzongizni>)

Sweety...Petra... Hozzászólás ideje: 2010-12-07 19:18:48

Utolsó bejelentkezés:
2011-03-15 20:07:17

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Sweety...Petra... Hozzászólás ideje: 2010-12-07 19:18:31

Utolsó bejelentkezés:
2011-03-15 20:07:17

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Nekem noon tetszik<3 Imadom Justint:D

F.Angi Hozzászólás ideje: 2010-12-04 13:55:47

Utolsó bejelentkezés:
2011-03-19 13:48:57

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

[*** moderálva ***] hogy van meg a jegyed a koncertjére ha még azt se tudni mikor jön pontosan? xD

bimbiiih^^ Hozzászólás ideje: 2010-12-03 16:52:14

Utolsó bejelentkezés:
2011-02-06 16:45:35

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

*__* nagyon jó.;)).

bimbiiih^^ Hozzászólás ideje: 2010-12-03 16:48:00

Utolsó bejelentkezés:
2011-02-06 16:45:35

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Hát én ezt a számot meghallgattam : DDD. És nem volt rossz (L) *-*

gergolini1999 Hozzászólás ideje: 2010-12-03 16:12:55

Utolsó bejelentkezés:
2010-12-03 17:09:08

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

meg van a jegy justin koncert jára tavaszra hu de jo am ez a leg jobb száma szerintem bár nem mintha a többi rosz lenne :)

Lolika11 Hozzászólás ideje: 2010-11-30 20:02:54

Utolsó bejelentkezés:
2012-09-10 21:39:49

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Łenne egy kérdésem.... Ez a forditás?! khm...nem értelems...akkor már inkább angolul ^^ én nem akkarok szemétkedni de de Justin száma♥♥♥

krisztike156 Hozzászólás ideje: 2010-11-30 13:05:38

Utolsó bejelentkezés:
2014-02-27 17:48:02

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Én szeretem ezt a dalt eléggé csak na mindegy nem is mondom mi a bajom a fordítássalÉN megyek Justin koncerte tavasszal!:)

krisztike156 Hozzászólás ideje: 2010-11-30 13:04:08

Utolsó bejelentkezés:
2014-02-27 17:48:02

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Kidrauhl_xo Hozzászólás ideje: 2010-11-28 16:15:55

Utolsó bejelentkezés:
2015-06-21 18:47:07

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

prebi: amúgy ez tényleg ő úgyhogy..mindegyxd wiwii_belieber-nek igaza van :PP xD... Csak Justin tud ilyen jól énekelni:D meg csak neki van ilyen jó hangja:D..meg hát a klipp..úgyhogy ez 100%-ig Justin:DdxD

Daniiii Hozzászólás ideje: 2010-11-28 07:27:23

Utolsó bejelentkezés:
2010-11-28 08:24:21

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Ez van, ha valaki webfordítással fordítja le a szöveget. BORZALMAS! :D

wiwii_belieber Hozzászólás ideje: 2010-11-26 18:19:40

Utolsó bejelentkezés:
2010-11-27 21:37:28

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

nem ismered fel * az "f" lemaradt xd

wiwii_belieber Hozzászólás ideje: 2010-11-26 18:18:43

Utolsó bejelentkezés:
2010-11-27 21:37:28

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

PREBI NEK AZTÜZENEM HOGY EZ ŐŐ!!!!még koncerten is rappelte ... szval ennyit rólad , meg nézd meg a videókippet .... ennyire nem ismered el justin hangjáát -.-" pfff...te aztán nagyon sötét .... vagy ... :|:/-.-"

jankoberta Hozzászólás ideje: 2010-11-24 13:35:47

Utolsó bejelentkezés:
2012-01-10 22:27:51

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Hű... Nagyon jó a szövege...

kákabelü Hozzászólás ideje: 2010-11-23 14:07:05

Utolsó bejelentkezés:
2015-03-04 22:38:46

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

a fordítás minősége eléri borzalmas szintet. : -.-"

prebi Hozzászólás ideje: 2010-11-22 19:17:30

Utolsó bejelentkezés:
2013-04-01 11:56:33

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Jó ez de nem ő... :(

*Wiwcsíí* Hozzászólás ideje: 2010-11-14 11:15:18

Utolsó bejelentkezés:
2011-05-05 14:03:36

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

F.Angi Tavasszal jön magyarországra, úgy tudom.

F.Angi Hozzászólás ideje: 2010-11-13 17:48:34

Utolsó bejelentkezés:
2011-03-19 13:48:57

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Én is minden nap felnézek a honlapra és én is nagyon szeretem a szerelmes számait is csak jó h van egy kis változás :)) Még mindig nem lehet tudni semmit a magyar koncertről :( ??

Brigcsyke Hozzászólás ideje: 2010-11-13 13:23:42

Utolsó bejelentkezés:
2012-10-27 21:34:34

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Tök jóó a magyar fan-oldal.Minden nap ellátogatok oda is:D

kidrauhl fan Hozzászólás ideje: 2010-11-13 12:47:46

Utolsó bejelentkezés:
2013-03-20 18:57:27

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

imádom a Pray-t és nagyon várom az akusztikus CD-jét a többi számmal együtt. És igen tényleg jó h vmi új témában írt dalt, de ettől függetlenül és a szerelmes számait is imádom.... ja és a szövegén elsírtam magam. :D hallotatok már a magyar rajongói oldalról? cím: justin-bieber(pont)hu

hamuu Hozzászólás ideje: 2010-11-13 11:54:38

Utolsó bejelentkezés:
2011-11-14 18:31:51

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

A Pray tényleg nagyon jó lett.:Dbár nekem nem annyira nagy kedvenc..én mostanában a That should be me-ért vagyok oda meg a Down to Earth-ért.:Dde az összes számát imádom.:D(LL)

Brigcsyke Hozzászólás ideje: 2010-11-13 08:59:07

Utolsó bejelentkezés:
2012-10-27 21:34:34

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

A Pray az vmi elkéépesztőő.Imáádom♥.A szövege is nagyon széép.És igazad van F.Angi végre egy nem szerelmes szám.

F.Angi Hozzászólás ideje: 2010-11-12 19:46:37

Utolsó bejelentkezés:
2011-03-19 13:48:57

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Hallottátok az új számát, a pray-t? Sztem ez nagyon jó és gyönyörű végre nem az a tipikus szerelmes szám JB♥

Dorcisztar Hozzászólás ideje: 2010-11-08 13:44:58

Utolsó bejelentkezés:
2010-11-23 20:41:26

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Érdekes fordítás... ha már bekülditek, ne webfordítóban és hasonlókban fordítsátok le!!:D:D

tszvi8 Hozzászólás ideje: 2010-11-06 18:11:18

Utolsó bejelentkezés:
2015-07-15 22:25:56

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Én is azt gondolom mint te Szoana! Nekem is tetszenek a dalai de ennyi!

Tinnna98 Hozzászólás ideje: 2010-11-03 16:50:37

Utolsó bejelentkezés:
2011-12-22 18:55:50

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

én nagyon szeretem Justint :D én a never say nevert szerettem először úgy igazán...de azóta rengeteg van amit IMÁDOK pl:. love me, stuck in the moment... :D:D:D gondoltam csak leírom a véleményemet :D

Moonlight94 Hozzászólás ideje: 2010-10-24 09:40:03

Utolsó bejelentkezés:
2011-04-08 19:09:19

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Kezdem megszeretni Justint! Nekem a U smile nem annyira tetszik, inkább még a never say never:) De kíváncsi vagyok, hogy melyik számából lesz következőnek klip.

Eclipse001 Hozzászólás ideje: 2010-10-22 22:07:15

Utolsó bejelentkezés:
2011-06-20 16:15:35

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Ezegy rohadtuljószám. (LL) és a kis Smith is tud ám <3 :D

Ádámdj Hozzászólás ideje: 2010-10-20 14:06:04

Utolsó bejelentkezés:
2010-10-23 12:47:52

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

A forditás állatiszar a chick csajszit jelent. és ez csak egy a sok közül!!!

VIVIKEE Hozzászólás ideje: 2010-10-19 13:26:35

Utolsó bejelentkezés:
2013-07-09 17:10:07

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Háát..én szetem J.B. ..de ez a száám marháraa nem fogott meg..de töddi az iggen nagy..(Y)

anime fan Hozzászólás ideje: 2010-10-11 17:22:13

Utolsó bejelentkezés:
2012-12-29 15:41:18

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

A U smile télleg non szép lett, nekem most ez favorite,de szinte mindig az új a kedvenc mindegy...ja amugy persze megmondhatja mindenki a magáét, de nem értem h ezt mért kell ien obszcén módon? A csapból meg nem ő folyik hanem tudtommal víz, de legyen annak igaza aki ezt gondolja XP

Szoana Hozzászólás ideje: 2010-10-09 20:51:49

Utolsó bejelentkezés:
2011-12-13 16:00:45

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

Én JB-t nem igazán szeretem, de a dalait igen. Elég furán hangzik, de ez van. Lehet, hogy jól énekel, de nem úgy, mint egy tizenhatéves fiú. Nem, úgy biztos nem. Abban egyetértek, hogy hejes, meg minden, de ennyi! Részemről

Szimcs.a Hozzászólás ideje: 2010-10-09 13:48:52

Utolsó bejelentkezés:
2011-11-29 16:54:00

Véleménye a(z) "Justin Bieber" előadóról:

'Zeusz1001' - nek is lehet ugyanolyan véleménye mint bárki másnak.. mindenki aztmondja hogy a csapbol is ő folyik stb.. holott ez nemis igaz mert ha belegondoltok, egy fan nak is hogyha vele kapcsolatos híreket akar olvasni rákell keresnie.... deha nemis erröl beszélünk hanem pl. egy szándékosan készített justinrol készült honlaprol akkor nemértem hogy mért meglepő hogy rolla vannak hírek ( hamáár rola készült honlaprol van szó ) szoval nemértem mért háorodik föl ezen mindenki:O

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább