Falling In Reverse

Zenei irányzat: Post-hardcore, Melodic hardcore, hard rock, glam metal, pop punk
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 18323 alkalommal

Bemutatás:

Falling in Reverse egy amerikai post-hardvore banda, melyet 2010-ben Ronnie Radke alapított és az Epitaph Records szerződtetett. Debütáló albumuk a The Drug in me is You 2011 Július 26.-án jelent meg, mely a Billboard 200 top lista 19-edik helyezését. Az albumból 18.000 példány került eladásra az első héten. The Drug in me is You, I'm not a Vampire, Raised by Wolves és a Good Girls bad guys kislemezként jelentek meg az album reklámjának érdekében. Második Albumuk a Fashionably Late 2013 Június 18-án jelent meg. Az Alone és Fashionably Late c. számok szintén kislemezként jelentek meg először az album reklámjának érdekében.

Biográfia:

2006-ban az énekes Ronnie Radke részt vett egy veszekedésben, mely odáig fajult, hogy a 18 éves Michael Cook életét vesztette egy lövöldözésben. Igaz, hogy nem Ronnie lőtte le a fiút, de mégis ellene emeltek vádat és 2 évre elítélték 2008 Júniusában. Abban az időben Ronnie a szintén post-hardcore bandának az Escape the Fate-nek volt az énekese. A banda a Dying is your Latest Fashion albumával debütált 2006-ban.Ronnie letartóztatását követően a banda kirúgta őt és helyette a Bessthefall énekese Craig Mabbitt lett a banda front embere. Ronnie 2010 December 12-én szabadult és a bent töltött idő közben létrehozott egy új bandát a From Behind These Walls-t, melynek nevét szerzői jogok sértése miatt Falling in Reverse-re változtatták. A börtönben Ronnie írt egy demot ami 4 dalból állt amik nem kerültek be a debütáló albumba. Az eredeti felállásban Ronni és Nason Schoeffler a basszus gitáros volt benne. Nason szervezte be a gitárost Jacky Vincent-et és ritmikus gitárost Derek Jones-t. A banda több dobost is meghallgatott amikor Nick Rich-et beszervezték. Őt később a LoveHateHero egykori tagja, Scott Gee váltotta fel akinek 2011-ben a The Bigger Lights banda tagja, Ryan Seaman vette át helyét. Schoeffler 2011 Áprilisában kilépett a bandából és helyette Mika Horiuchi a Cellardi együttes tagja helyettesített, de később ő is kilépett, mert gyakran összetűzésbe került Ronnie-val. Tagok: Ronnie Radke - énekes, a banda alapítója és front embere (2006-napjainkig) Jacky Vincent - gitár, vokál (2008-napjainkig) Derek Jones - ritmikai gitár, vokál (2010-napjainkig) Ryan Seaman - dob, ütőhangszerek, vokál (2011-napjainkig) Ron Ficcarro - basszus gitár, vokál (2012-napjainkig) Díjaik és jelöléseik: - 2011, Falling in Reverse, Alternative Press: az év bandája, csak jelölték őket, de nem nyertek :(( - 2011, I'm Not a Vampire, oudwire Magazine's Cagematch Hall of Fame Award, megnyerték - 2011, I'm Not a Vampire, Revolver Magazine's 2011 10 legjobb videója, megnyerték - 2011, The Drug In Me Is You, Revolver Magazine's 2011 5 legjobb száma, megnyerték - 2012, Jacky Vincent, Alternative Press: Az év gitárosa, megnyerte - 2012, Ronnie Radke, Alternative Press: az év énekese, csak jelölés - 2012, The Drug In Me Is You, Kerrang! Awards 2012: legjobb kislemez, csak jelölés - 2012, Falling In Reverse, Kerrang! Awards 2012: Best International Newcomer, megnyerték

Falling In Reverse dalszövegek (18 db):

Alone video

Bad Girls Club video

Caught Like A Fly video

Don't Mess With Ouija Boards video

Fashionably Late video

Game over video

Good Girls Bad Guys

Goodbye Graceful hun video

I'm not a vampire hun video

It's Over When It's Over

Listen up hun video

Pick up the phone hun video

Raised by Wolves video

Rolling Stone

Sink Or Swim video

The Drug In Me Is You hun video

The Westerner hun video

Tragic magic video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább