Eyes Set To Kill

Zenei irányzat: Rock, Metal
Albumok: 7 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 5355 alkalommal

Bemutatás:

Az Eyes Set To Kill 2004-ben alakult, Phoenixben (Arizona), akkor még csupán 3 fõvel. A különleges hangzás a lágy, melódikus, nõi énekhangoknak, és a hörgéseknek köszönhetõ, ami megadja a zenéjük hardcore érzését.

Alexia Rodriguez (Gitár, Ének), Anissa Rodriguez (Basszus Gitár), és Lindsey Vogt (Ének), kerestek egy helyet, ahol sok befutott banda között lehetnek, Arizonában. Ez nem volt nehéz, köszönhetõen annak, hogy elég megnyerõ, szexis bandáról volt szó. A lányok feljutni látszottak, a demójuk rengeteg hallgatót vonzott. Kezdetben megosztották a színpadot különbözõ ismert, és kevésbé ismert zenekarokkal, mint például a Chiodos, a Bless the Fall, a Goodbye Tomorrow, a My American Heart, és a Greeley Estates, ezzel a kombinációval nagy sikereket értek el, így tovább koncerteztek, és folytatják a zenei karrierjüket a mai napig.

Végül, 2006 elején, 3 új úriembert kértek fel csatlakozni a bandához, ezzel frissítve a zenéjüket, és egy új verzióját létrehozni az Eyes Set to Kill-nek. John Moody, (Gitár), Brandon Anderson (Énekes), and Caleb Clifton(Dobos) hezitálás nélkül csatlakozott a lányokhoz. A banda szorgalmasan dolgozott az új Eyes Set to Kill lemezen, és sikerült egy stúdiófelvételre is eljutniuk, ahol felvehették az EP-jüket (a came out summer-t (2006)) az Arizónai Larry Elyea vezette stúdióban, a Minds Eye Digital-nál. Most, hogy már végleges a banda felállása, a lányok és a fiók új felállása, mindig sikerül valami lenyûgözõt alkotniuk. A melódikus riffelések gitáron, észrevétlenül másznak bele a hallgató fülébe, az érzelmeket keltõ hörgésekkel, megadva ezt a felejthetetlen érzést. Ezt kíséri a lányok transzba ejtõ hangja, dalok gondolatokról, elképzelésekrõl, a lányok személyes tapasztalatairól, hosszú, harmónikus basszus vonalakkal. Végül ami egybeköti a mestermûvet, azok a dobpergések amik egyszerre tudnak vadak és hisztérikusak lenni, máskor pedig nyugalmat és békét sugároz a hallgatónak...

Biográfia:

Tagok:

Greg Kerwin

ritmus gitár

Brandon Anderson

szintetizátor

Eyes Set To Kill dalszövegek (11 db):

Broken Frames video

Come Home hun video

Darling video

Give you my all hun video

Heights video

Let Me In video

Reach video

The World Outside video

This Love You Breathe video

Ticking Bombs video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

pscYho Hozzászólás ideje: 2011-10-17 18:58:10

Utolsó bejelentkezés:
2015-09-26 20:44:27

Véleménye a(z) "Eyes Set To Kill" előadóról:

LEgjobb

Romirara Hozzászólás ideje: 2011-05-18 14:54:56

Utolsó bejelentkezés:
2020-06-17 13:44:41

Véleménye a(z) "Eyes Set To Kill" előadóról:

Eyes set to kill... Szeretem.^^

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább