We The Kings

Zenei irányzat: Alternatív rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 13964 alkalommal

Bemutatás:

A We The Kings egy amerikai rock együttes a floridai Bradentonból. Az önmagukról elnevezett debütáló albumuk 2007-ben jelent meg, amely tartalmazza a Check Yes Juliet című platinalemezt, amiből több, mint 250 000 példányt adtak el az Egyesült Államokban. Második lemezükön, a Smile Kid-en megtalálható a Top 40-es We'll Be a Dream (Demi Lovato közreműködésével) és a Heaven Can't Wait. A banda legutoljára, a 2011-ben megjelent albumával, a Sunshine State Of Mind-dal elnyerte az MTV Díjátadón az Év Leginnovatívabb Videóklipje díjat a Say You Like Me-ért. Az együttes nemrég együtt turnézott a kanadai Simple Plan-nel a Vans Warped Turnén, ahol nagyszínpados fellépők voltak.

Biográfia:

Az együttes a középiskolában alakult meg négy taggal, s 2005-ben indultak első turnéjukra. Az együttes neve a közös iskola nevéből ered (a Martha B. King Middle School-ba jártak). Később öt tagosra bővültek, és olyan együttesekkel turnéztak együtt, mint a Valencia, The Cab, Boys Like Girls. 2007-ben jelentek meg az interneten dalaikkal, amit a menedzser, Bret Disend ötlete alapján léptek meg. Később szerződést kötöttek az EMI-vel,s debütáló albumuk ugyanezen évben jelent meg 'We The Kings' néven - a Billboard 200-as listáján a 151. helyet szerezték meg és 15 héten át rajta is maradtak.

We The Kings dalszövegek (9 db):

Any Other Way video

Check Yes Juliet video

Just Keep Breathing video

Rain Falls Down

Sad Song video

Secret Valentine video

Stone Walls hun video

Summer video

That Feeling video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább