Deepside Deejays

Zenei irányzat: House, Electro
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 2926 alkalommal

Bemutatás:

A 2008-ban alakult Dj formáció rövid idő alatt az egyik legkeresettebb produceri team lett Európában. Vibearena, Victor de la Pena és Dave Pryce egyedi stílusú hangzásukkal, remixeikkel, dalaikkal hamar közönség kedvencek lettek.
Eddig több mint 50 remix, és 20 saját dal övezi pályafutásukat.
lső nemzetközi sikerüket a „ Beautiful Days” című slágerükkel érték el ez a dal első helyezést ért el Lengyelországban, Marokkóban, Indiában, Görögországban, Cipruson, Máltán és hazájukban Romániában is! Top 10-es dal volt Svédországban, Norvégiában is.

Most a HungaroSound jóvoltából a formáció Magyarországon is megkezdte hódító hadjáratát! A Deepside Deejays nem csak kiadói, de management, és műsorszervezői kizárólagossággal is felruházta az irodát, így első lépésként hamarosan napvilágot lát az együttes bemutatkozó kislemeze ,amely a „Never Be Alone” címet viseli, ez a dal hazánkban is nagy Rádió, és Klub visszhangra számíthat!

Deepside Deejays dalszövegek (4 db):

Feels So Good video

Never Be Alone video

Over and over again video

Stay with me tonight video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább