Hadouken!

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 2735 alkalommal

Bemutatás:

A Hadoken! egy angol elektronikus és danse eggyüttes, amelyet 2006 októberében ( Leeds-ben) alapított James Smith, aki az énekes a producer és a zeneszerző szerepét tölti be.
Az eggyüttes a Street fighter nevű videó játékról kapta a nevét.

Tagok:

James Smith - vokál (2006–napjainkig)
Alice Spooner - szintetizátorr (2006–napjainkig)
Daniel "Pilau" Rice - gitár (2006–napjainkig)
Christopher Purcell - bas gitár (2006–napjainkig)
Nick Rice - dob (2006–napjainkig)


Legfontosabb pillanat

Nevüket öt évvel ezelőtt ismerte meg a publikum a That Boy That Girl sikerének köszönhetően. A számot Mike Skinner (The Streets) ismertette meg a közönséggel Zane Lowe BBC Radio 1-os műsorában. A grinde-induló kisvártatva hurrikánként söpört végig a világhálón, és az NME kritikusainak figyelmét is felkeltette, akik zseniális munkának nevezték bemutatkozó anyagukat. 2008-ban jött ki a Music For An Accelareted Culture, rácáfolva arra a sokak által belenyugvással fogadott jóslatra, hogy a new rave-korszak örökre végét ért, és nem lesznek többé olyan nagy formátumú előadók, akik képesek lennének felrázni egy generációt, mint a Prodigy vagy a Pendulum tette azt korábban. A Hadouken!-nek köszönhetően ez a prófécia nem igazolódott be, zenéjükre egy nemzedék pörögött fel, és nekik köszönhetően azóta sem ismeri a leállás fogalmát, hanem példaképeik vezényletével azóta is rendületlenül száguld tovább az örökkévalóságba.

Amit érdemes tudni

Legutóbb két EP-vel, a Mecha Love-val és az Oxygennel mutatták meg a helyes irányt, aktuális slágereik, a Parasite és a Bad Signal az eddig kétszer élőben bemutatott Daylighttal egyetemben pedig már harmadik nagylemezük, az Every Weekend februári megjelenését készíti elő.

Legfontosabb számok

M.A.D., Mic Check, Mecha Love, Declaration Of War, Liquid Lives, Turn The Lights Out, Parasite, Bad Signal, That Boy That Girl

Hadouken! dalszövegek (10 db):

Crank It Up video

Driving Nowhere video

Get Smashed Gate Crash video

Levitate video

M.A.D video

Mic Check video

Mr. Misfortune video

That Boy That Girl video

Turn The Lights Out video

What She Did video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább