Kate Todd

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1698 alkalommal

Bemutatás:

13 évesen kapta meg legelső szerepét, a Strange Days at Blake Holsey High-ban, Cassie szerepében. 2003 és 2005 között Lily Randall-t alakította a Radio Free Roscoe-ban. 2004-ben saját magát játszota el a Real Access-ben, 1 részen át. 2005-ben Carol Ann-t formálta meg a More Sex & the Single Mom-ban. 2006-ban a Booky Makes Her Mark-ban játszotta el Gloriát.
2007-ben 3 alkotásban is szerepet kapott:a The Tracey Fragments-ben ahol Debie Dodge szerepét kapta meg, majd a Grizzly Rage-ben is szerepelt, a főszereplőt, Lauren Findley-t alakítva, végül pedig a Naturally, Sadie-ben Jen-t alakította 1 epizódban. 2007 és 2008 között a Life with Derek-ben Sally-t játszotta el.
2008-ban két szerepet is kapott, kezdetnek a Saving God-ban Sherri Butler-ként tetszeleghetett, majd 7 évadon át Natashát alakította a Degrassi: The Next Generation-ban. 2009 és 2010 között Chrissy Eastman-t formálta meg a Cashing In-ben.
2010-ben lerofgatták a My Babysitter's a Vampire című filmet, melyben Erica szerepét osztották rá. 2011-ben pedig berendelték a filmet, sorozatként, ami jelenleg is fut. Ezzel a sorozattal kapta meg a legnagyobb ismeretséget. 2012-ben Katee szerepét kapta meg a The LA Complex-ben, ahol immárom visszatérő szereplő.
Az éneklést is kipróbálta már, több dala is van, de albumot még nem adott ki.
Érdekességek:
-Ő is részt vett a kanadai Kids Fest jótékonysági program-ban, melynek célja, hogy segítsen a szegény gyermekeken.
-Tud franciául.
-Jelenleg 24 éves.

Kate Todd dalszövegek (5 db):

Footprints On The Moon video

Half Of Me video

Indecisive video

Miles Away video

Radio video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább