Afu-Ra

Zenei irányzat: Hip-Hop
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 2333 alkalommal

Bemutatás:

Afu-ra (született: Aaron Phillip) New York-i hip hop előadó. A harcművészetek és a sakk megszállotja. Legjobban ismert a Gang Starr Foundation-nel és Jeru da Damaja-val való affiliációjáról.

Forrás: wikipedia

Biográfia:

Afu a Gang Starr Foundation tagjaként lépett a hiphop szcénába, olyan rapperek mellett, mint Jeru the Damaja, Big Shug és Group Home. Első megjelenését Jeru második albuma jelentette, a "Physical Stamina" című számban, 1996-ban. Debütáló szólója a "Whirlwind Thru Cities" 1998-ban jelent meg. Második szólója, a "Defeat" "Mortal Kombat" 1999-ben lett kiadva. A debütáló albuma, a Body of the Life Force 2000 októberében jelent meg. Az albumon számos ütemgyáros működött közre: DJ Premier, DJ Muggs (Cypress Hill), True Master és Da Beatminerz. A vendég mc-k: a Wu-Tang Clan-ből GZA és Masta Killa, M.O.P., Ky-Mani Marley és a Cocoa Brovaz. Az album többek között tartalmazza a "Whirlwind Thru Cities"-t, "Defeat"-t és a "Mortal Kombat"-ot vagy a Ky-mani Marley-vel közös "Equality"-t. Második monkája a Life Force Radio 2002 májusában jelent meg, amire DJ Premier, Curt Cazal, True Master, Easy Mo Bee, Needlez, Domingo és Ayatollah írtak zenéket. A vendégek Guru (Gang Starr, Big Daddy Kane, RZA (Wu-Tang Clan) és az R&B sztár Teena Marie. 2005-ben egy újabb albummal, a State of the Arts-al rukkolt elő, az albumon közeműködött Masta Killa, Royce Da 5'9" valamint Dj Premier.

2011-ben az egyik nagynevű hazai hiphop művésszel, Funktasztikussal és az egyik legjobb magyar hiphop Dj-jével, Dj Zefillel készített közös számot, ami a Tengeren innen, tengeren túl címet viseli!

2012-ben a Pannónia Fesztiválon lép fel.


Forrás: wikipedia

Afu-Ra dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább