Reckless Love

Zenei irányzat: rock, hard rock, glam rock,
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1317 alkalommal

Bemutatás:

A Reckless Love egy finn, glam metal banda. 2001-ben Finnországben, Kuopio-ban alakult. A debütáló albumukat 2010 februárjában adták ki, amely a finn listákon a 13. helyet érte el. 2011-ben kiadták a második albumukat, Animal Attraction címmel, amely a finn listákon a Top10-be került. Az Animal Attraction sikere után megjelent a harmadik albumuk Reckless Love címmel, amely tartalmazza a két kislemezt, a „Night On Fire”-t és a „So Happy I Could Die”-t.

Biográfia:

A zenekar a pályafutását Reckless Life néven kezdte, melyben eredetileg Guns N’ Roses dalokat játszottak. Mivel nem voltak sikeresek ezzel a megközelítéssel, elkezdték írni a saját dalaikat és végül megnyerték a „Kuopio Band Competition”-t 2004-ben. Ennek volt része a „Kuopio Popcity Project” 2005-ben, mely keretein belül ellátogattak Svédországba, Norvégiába és Dániába. 2007-ben Olli Herman (más néven H. Olliver Twisted) a Crashdiet énekese lett, miután az előző énekesük (Dave Lepard) öngyilkos lett. Másfél évvel később, Olli Herman visszatért a Reckless Love-ba. 2009 januárjában, a zenekar oldalán bejelentették, hogy Mike Harley, az akkori dobosuk otthagyja a bandát. Alig egy hét alatt megtalálták Hessu Maxx-ot, aki azóta is a banda tagja, mint dobos. A stílusuk jelentős változáson ment át az évek során, és végül 2009. április 23-án lemezszerződést kötöttek a Universal Music-kal. 2009 júliusában megjelent az együttes első dala, a „One More Time”. Augusztusban a finn ’Ylex’ rádióállomás listáján elérték a második helyet. A második kislemez, a „Beautiful Bomb” 2009 október 15-én jelent meg és a 4. helyet érte el. A zenekar nagy dobása volt, hogy megcsinálták az első videoklippüket ehhez a dalhoz, amelyet 2009 decemberében az MTV-n mutattak be. 2010 február 20-án jött ki a harmadik kislemezük és a második klipjük „Romance” címmel, négy nappal később pedig a debütáló albumuk Reckless Love címmel. Az album elérhető volt a balti államokban, Belgiumban és az Egyesült Királyságban, valamint Finnországban. A japán verziója pedig 2010 júliusától volt kapható. A hivatalos finn listákon a 13. helyezett lett. A második albumuk Animal Attraction címmel 2011 október 5-én jelent meg.. Az első kislemez a „Hot” 2011 április 18-án, az album címét is viselő „Animal Attraction” pedig Szeptember 12-én jelent meg. Az Animal Attraction Tour 2011 október 7-én indult, és egy 4 éjszakás londoni utat is magában foglalt. Az „On The Radio” című dalhoz, amely a 10. az Animal Attraction nevű albumon Los Angeles-ben forgatták a klipet. A harmadik albumról az első kislemez, a „Night On Fire” volt, ami 2013 Április 26-án jelent meg. Majd a második kislemez Augusztus 25-én „So Happy I Could Die” címmel jelent meg. Végül a Spirit címet viselő lemez a második kislemezhez tartozó videoklippel együtt 2013 Szeptember 2-án került ki a stúdióból. Ezután a banda 2013 októberében megkezdte a 9 helyszínes turnéját az Egyesült Királyságban. Tagok: Olli Herman - ének Hessu Maxx - dobok Jalle Verne - basszusgitár Pepe Reckless - gitár Korábbi tagok: Mike Harley Zam Ryder

Tagok:

Reckless Love dalszövegek (6 db):

Bad Lovin' video

Beautiful Bomb video

Favorite Flavor video

I Love Heavy Metal video

Night on fire hun video

One More Time video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább